Námořní mina vyplavená na pláž v Soči

10. září

Na pláž v Soči údajně vyplavila moře během bouře námořní minu. Tento incident, který by za normálních okolností vedl k okamžité evakuaci pláže, však měl poněkud překvapivý vývoj. Turisté místo toho, aby se vzdálili z potenciálně nebezpečné oblasti, začali minu válet po pláži. Objevila se také spekulace, že nalezená mina byla pouhým modelem či výcvikovým zařízením, a nikoli skutečnou výbušninou.

3.2 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 5 913x Hodnocení: 3.2/10 Komentářů: 96 Kategorie: video

Značky: nebezpečí , pláž , turisté , mina

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Naložím do kufru auta a šup s tím na skalku u chalupy. 👍
Čili zase něco, co ti fotr zakazoval ? ........ když viděl jakej seš čůrák.
Dufam že to vybuchlo a zdochlo tam najviac rusákov 😅😅😅 Len mŕtvy rus je dobrý rus 😎😎👍👍👍
no, nevybuchlo, KOKOTKO! ale nejaká bombička zasa vybuchne a odjebe zopár stovák kokotov z NATO, ako toť ndávno v Poltave!!!
na Ukrajine zdochlo alebo bolo zmrzačených už 600 tisíc rusákov 😅 urob nam radosť ty kurvo vlastizradná a pridaj sa k nim 😎👍 nikomu chýbať nebudeš 😎
suvenir z dovci, kto by odolal
škoda že to těm vymrdancům nebouchlo
vymrdancom to ešte len buchne, ani nestihnú zabliakať "SRALA U KRAVÍNA!"
Ruska primitivnost to je zivotny styl, cim krajsia ukazka velmi nizkeho IQ tym vacsi bohatier... Dajme si bratia ruku na srdce, vadilo by tu niekomu keby tych idiotov v okruhu 50m roztrhalo na kusky?
Ty jsi ale tupá čobolácká čabajka 🤣🤣🤣 Podle způsobu aktivace se rozlišují miny kontaktní (iniciované nárazem), magnetické (iniciované magnetickým polem proplouvající lodi), akustické (reagující na zvuk lodního šroubu), tlakové nebo odpalované na dálku.
TY SI BRAT LEDA TAK NEJAKÉHO BUZERANTA Z FAŠISTICKÉHO PÉESKA!!!
Tohle jest standartní tupé chování skřetí hordy vedené vrchním asijským Adolfem Hitlerem z Wishe.
protektorátny kokot z Mordoru, AMEN!
❗🇷🇺Ztráty ukrajinských vojáků na kurském směru během dne dosáhly více než 380 vojáků a 15 kusů obrněné techniky, uvedlo ruské ministerstvo obrany. Ruská armáda odrazila šest útoků ve směru Apanasivka, Kamyševka, Maryjivka a Čerkaskaja Konopelka.
❗🇷🇺Útok na obytné domy v Rusku nelze v žádném případě spojovat s vojenskou akcí, uvedl Peskov. Mluvčí Kremlu zdůraznil, že kyjevský režim nadále demonstruje svou povahu, jsou to nepřátelé, Rusko by mělo pokračovat ve speciální operaci, aby si zajistilo bezpečnost. Další prohlášení Peskova na brífinku ▪Prezident Putin bude prostřednictvím videospojení sledovat aktivní fázi strategického velitelsko-štábního cvičení Ocean-2024. ▪Putin v rámci cvičení Oceán-2024 vystoupí s prohlášením, se zprávami vystoupí ministr obrany Bělousov a velitel Mojsejev. ▪Ruská armáda podle Kremlu získala v boji s bezpilotními letouny mnoho zkušeností a vykazuje vysoké výsledky. ▪О tom, zda Moskva stanoví termíny pro vytlačení nepřítele z Kurské oblasti: Armáda má potřebné plány, ale ne k veřejné diskusi.
❗🇷🇺Ministerstvo obrany RF informovalo o osvobození Krasnogorovky, Galicynovky, Vodjanoje a Grigorovky v Doněcké lidové republice. Ztráty ukrajinských vojáků za celý den dosáhly podle ruského ministerstva obrany 2 175 vojáků.