Námořní mina vyplavená na pláž v Soči

10. září

Na pláž v Soči údajně vyplavila moře během bouře námořní minu. Tento incident, který by za normálních okolností vedl k okamžité evakuaci pláže, však měl poněkud překvapivý vývoj. Turisté místo toho, aby se vzdálili z potenciálně nebezpečné oblasti, začali minu válet po pláži. Objevila se také spekulace, že nalezená mina byla pouhým modelem či výcvikovým zařízením, a nikoli skutečnou výbušninou.

3.2 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 5 876x Hodnocení: 3.2/10 Komentářů: 96 Kategorie: video

Značky: nebezpečí , pláž , turisté , mina

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
🇺🇸Podporoval Ukrajinu a vybíral peníze pro ukrajinské ozbrojené síly. Co dalšího je známo o podezřelém z druhého atentátu na Trumpa, shromáždili jsme to nejzajímavější: 👉🏻Je to 58letý Ryan Wesley Routh. Podle agentury Associated Press vlastní malou stavební firmu na Havaji. 👉🏻V roce 2020 byl stále Trumpovým příznivcem a na sociálních sítích X (tehdy ještě Twitter) žádal o jeho znovuzvolení. V poslední době se však Routh v příspěvcích stal k Trumpovi kritickým a také podpořil Bidena a Kamalu Harrisovou. 👉🏻Na sociálních sítích často psal o konfliktu na Ukrajině. Routht měl webové stránky, kde vybíral peníze pro ukrajinské ozbrojené síly a vyzýval Američany, aby se přidali k ukrajinské armádě.
👉🏻V roce 2023 se na Facebooku pokoušel verbovat afghánské brance, aby se zapojili do konfliktu na Ukrajině, a vydával se za „neoficiálního prostředníka ukrajinské vlády“. 👉🏻CNN uvádí, že v roce 2022 Routh zveřejnil desítky příspěvků na sociální síti X, v nichž uvedl, že je ochoten zemřít za Kyjev a že „je třeba spálit Kreml na popel“. V témže roce navštívil Ukrajinu. 👉🏻Deník The New York Times píše, že s Routhem vedl rozhovor loni v březnu. Řekl, že hledal žoldáky mezi afghánskými vojáky, kteří utekli před Talibanem. Plánoval je nelegálně dopravit na Ukrajinu z Pákistánu a Íránu. 👉🏻V rozhovoru pro Newsweek Routh uvedl, že se chystal přijet na Ukrajinu bojovat, ale nebyl přijat: „Je mi 56 let a nemám žádné vojenské zkušenosti, takže mi zpočátku řekli: ‚Nejste nejlepší kandidát‘.“
👉🏻Trump hrál golf na Floridě, když si agent všiml muže se zbraní v křoví. Na podezřelého vystřelil a ten se pokusil utéct, ale byl zadržen. 👉🏻Na místě pokusu o atentát byla nalezena útočná puška typu AK-47 s teleskopickým zaměřovačem, dva batohy a kamera GoPro, uvedl místní šerif. 👉🏻CNN píše, že Routh byl během zadržení tichý a klidný. Podle policie „věděl dost na to, aby mlčel“. 👉🏻Kongresmanka Marjorie Taylorová Greenová na sociální síti X napsala, že Kongres by měl požadovat, aby americká vláda odpověděla, co ví o Trumpově atentátníkovi Ryanu Routhovi.
NYT s odvoláním na své zdroje uvádí, že Trump po atentátu celý den žertoval o tom, jak je naštvaný, že nemohl dokončit svou golfovou hru. 👉🏻Měl doma spoustu střelných zbraní, řekla Routhůva bývalá sousedka televizi Fox 8 Channel.
Liberální komouškové stříleji ale nikdy se netrefí 🤣👏

Zobrazit celou diskuzi