Námořní mina vyplavená na pláž v Soči

10. září

Na pláž v Soči údajně vyplavila moře během bouře námořní minu. Tento incident, který by za normálních okolností vedl k okamžité evakuaci pláže, však měl poněkud překvapivý vývoj. Turisté místo toho, aby se vzdálili z potenciálně nebezpečné oblasti, začali minu válet po pláži. Objevila se také spekulace, že nalezená mina byla pouhým modelem či výcvikovým zařízením, a nikoli skutečnou výbušninou.

3.2 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 5 878x Hodnocení: 3.2/10 Komentářů: 96 Kategorie: video

Značky: nebezpečí , pláž , turisté , mina

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
❗🇷🇺💩 Shakira naštvaně odešla z pódia: Fanoušek opakovaně natáčel, co má pod sukní. Na sociálních sítích se o víkendu objevilo video z klubu LIV v Miami, kde bylo přítomno hned několik známých tváří. Tou největší hvězdou byla ovšem Shakira (47), která se objevila i na pódiu, kde zatančila na svůj nový singl Soltera. Zpěvačku si během jejího vystoupení natáčeli fanoušci, někteří ovšem zřejmě způsobem, který ji naštval natolik, že z pódia odešla. Záběry z klubu, kde mimochodem křepčily v první řadě pod pódiem modelka Winnie Harlow, influencerka Lele Pons nebo zpěvačka Anitta, ukazují, jak Shakira za vřískotu návštěvníků klubu tančí na svou píseň. Náhle si zřejmě všimne někoho, kdo ji natáčí až příliš zespodu a snaží se ukořistit záznam jejího spodního prádla.
Jdi píchat svojí incestní matku pamrde!!!
Jdi píchat svojí incestní matku pamrde!!!
❗🇷🇺 Ano je to šokující, avšak již brzo se dozvíme další pikantní informace o Shakiře a Agátě Hanychové, Vydržte!!!
https://www.youtube.com/watch?v=_awPPaljHkM
Díky, já tedy na grotesky moc nekoukám 😃
Tak jdi píchat svojí incestní matku pamrde!!! a neotravuj.
❗🇷🇺 Díky, ale je moc tlustá a nevniknu do ní. Raději píchám do prdele tebe. Minule jsi tak křičel, ale tvůj pán (já) chtěl pokračování. Smůla no. Příště ti ještě přidám čubko smrdlavá (vím že tě to rajcuje) 💩😆
Jo rajcuje mě to prdko, to víš že jó.

Zobrazit celou diskuzi