Napálené Češky

11. října

Dneska jsem na fb zveřejnil varovaní paní Leony (na obr. 1), která naletěla podvodníkovi, jenž si pod slibem finanční půjčky vynutil sexuální uspokojení. Jeden z našich fanoušků se následně vydával za soukromého vyšetřovatele a napsal paní Leoně. Ta mu popsala, co se jí stalo, a přidala ho do skupiny, kde takových napálených žen bylo 5. Našemu vyštřovateli se poté podařilo získat další vyjádření od paní Ireny.

7.1 /10

košík

Zhlédnuto: 34 375x Hodnocení: 7.1/10 Komentářů: 84 Kategorie: galerie

Značky: nebezpečí , česká republika , debilita , fail , blbka , úchyl , půjčka , češka , podvod , skandál , ženy , sex , zvrhlík , facebook , nachytávka , právník

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
měla štěstí,já bych tu blbku neodháčkoval... 😄
Tak jestli tohle tvoří Českou společnost tak se nedivím že stojí za hovno 😄
Ja to nejak nechapu .... tak vzali se nakonec nebo ne?:bowtie:
zensky sou podvedeny maximalne svym rozumem a chlap to zbytecne komplikuje...
No co alespoň si zašukaly, a s tím jak vypadaj můžou být rády, že za to nechtěl zaplatit a měly to zdarma!!!! A dostaly návod, jak si nějakou korunu zarobit, místo půjčování. Vlastně ve výsledku je to dobrý chlap, naučil je jak si mohou vydělat, neublížil jim a ještě je odvez kde je naložil. To je vlastně to nejlepší co se jim mohlo stát v takové situaci, taky mohly skončit rozřezané někde v lese!!!!!!!!!!
Na co myslíš že potřebují ty prachy? Většina z nich jsou svobodný matky. Prej tíživá životní situace…
oprava "ona" .... i když jistý si v tomhle případě nejsem. 😄
Půjčil jí zamrdat a on mu to vrátila. Tak jakýpak podvod? 😄
takže Arnie Harry Tasker se nakonec na Helen vyprd?
dostala do díri jo nebo ne ? 😄
Od té doby tam na to místo paní Irenka chodí a smutně vyhlíží svého prince se síťovkou, ve které má v rendliku svíčkovou jako úplatu za jeho další služby. Nevěřím, že někdo dobrovolně do tohodle strčil péro, to se prostě nedělá, tohle se nešuká, po tom se hážou věci pro zlepšení nálady.