Náraz do desky

11. ledna

2.ledna 2019, Illinois, USA: Basketbalista Blaise Meredith z North Central College se v zápase univerzitních týmů potkal s deskou, když se snažil bránit protihráče ze školy Augustana. Meredit, je velký talent a v roce 2021 objeví v draftu do NBA, vyvázl bez zranění a vrátil se do hry.

9.3 /10

košík

Zhlédnuto: 22 883x Hodnocení: 9.3/10 Komentářů: 65 Kategorie: sport

Značky: usa , fail , náraz , illinois , koš , výskok , univerzita , sportovec , obrana , basketbal

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Black hawk down
Naštěstí to stlumil ranou do pasu... 😄
Kurva, takhle vysokej a černoch, ten musí mít v kalhotách pořádnou krajtu.
Ale jo, tak každého u podobného videa napadne něco jiného. Někdo přemýšlí o tom nárazu a někdo o negerských ptácích 😄
Největší prdel je když se na to ještě ptá člověk, kterej ostatní označuje za kuřbuřty....tak teď už aspoň konečně víme, co hulí debil z ramádí 😄
Vy dva kurburti ani nechápete paralelu s jiným příspěvkem, ale halt vám nebylo dáno ani v kalhotách, ani v makovici. Jste prostě jen blbí kurburti. Ale moje nabídka použitých boxerek za 3 kila na dobírku stále platí, ty kundo.
Máš pravdu, a ještě si myslí, že nabízením svých posraných trenclí ze sebe udělá chlapáka 😄
On za to nemůže, je holt prostě " jinej " 😄
Konečně jsi to pochopil. Být jinej je mým celoživotním cílem. Hlavně proboha nebýt stejnej jako vy ostatní, kundy. A teď si oba můžete preblafnout navzájem anakondy a jít do hajan. Kurva teď jsem vám to nandal. Dneska mi to jde.
Konečně jsi to pochopil. Být jinej je mým celoživotním cílem. Hlavně proboha nebýt stejnej jako vy ostatní, kundy. A teď si oba můžete preblafnout navzájem anakondy a jít do hajan. Kurva teď jsem vám to nandal. Dneska mi to jde.
Jojo ,teď jsi nám to nandal hned 2x ...jdu někam brečet 😄
No jo, to má z toho, že nečumí, kam lítá!
tak tenhle sport mě nikdy nijak neoslovil... amíci...
Tohle je NCAA? Kdo nevíte, tohle je svým způsobem novodobá forma otroctví. Jde o to, že hráči jsou studenti a to znamená, že jsou braní jako amatéři = nedostávají ani cent, i když na reklamách to vydělává miliony. Oni cvičí ráno, pak mají školu a pak zase jen cvičí. Před pár lety byla i kauza, že když jednomu z hráčů umřel rodič, trenér mu zaplatil oběd a pak to bylo vyhodnoceno jako porušení pravidel.
A neříkejte, že si přece pak vydělají prachy v NBA. Ne. Do NBA se dostane jen absolutní minimum takových univerzitních hráčů (1-2%)
Aha, na druhou stranu třeba můžou být rádi, že je na tu školu vzali, jen díky sportovním výsledkům, jak tomu v mnoha případech je; ale nevím, jak přesně to funguje.
+ hádám, že většina z nich má nějakou formu sportovního stipendia a v případě zranění - nemožnosti hrát jsou v háji. Stačí chvíli hledání a najdete příběhy o zraněných kolenech, konci sportovní kariéry a vyhazovu ze školy.
pokud mají sportovní stipendium a zraní se, tak právě pravidla NCAA brání trenérovy je vyhodit ze školy...moje přitelkyně ma díky sportu na vysoké škole vystudovanou jednu z nejlepších škol. A právě díky univezitnímu sportu tam může studovat a stipendium ji platí školné a zdravotni pojisteni plus kapesné 3x vyšší nez minimalní mzda v ČR. A školné na vysokých školách v USA je velmi vysoké - cena za jeden kredit je $800 až $!200, zaleží na typu skoly.
pěkné, znalosti Alexe ze Last Week Tonight a tvoje z praxe..pravda někde uprostřed? asi ne
To jo, neříkám, že ty pravidla NCAA na rozdělování peněz nejsou přísná. Ale pokud mu chtěl trenér koupit oběd, tak měl použít svoje peníze (tu kauzu neznám, nevím jak to bylo přesně). Když nás navštívila jedna asistenka na vyhledávání talentů z Ohia, tak jsme ji ani nemohli koupit jizdenku na tramvaj, že by to prej mohl být úplatek. Ale i tak jsme ji ho zaplatili. Přítelkyně byla celkem vtipná když dvacku hodila na zem a řekla: Oh, look what I've found. 😄
to že ti někdo platí statisíce ročně za to aby z tebe nebylo další černý hovno a ještě k tomu máš 2% šanci se dostat do NBA mi teda moc jako otroctví nepřijde 😄 Na tu školu by se bez toho nikdy nedostali a buhví co by z nich bylo. přijde mi to naopak pro ně obrovská šance mít lepší život.Ať už je rozdělování prachů sebevic nefér.
to maj z toho že si moc vyskakujou
negr skočí když já řeknu, negr skočí jak já řeknu
  • Sker
  • 11.01.2019 12:26
haahahhaaahahaahhaahahhaah 😄
to by se bílýmu nestalo - Bilý muži neumějí skákat
na 0:29 jsem klikl tak stokrát ten zvuk dupotu a pak a znova a znova a znova
kurva 0:02 je jeste lepsi tohle jsem neustál hodne