Nehoda Mika Jonese

22. června

16.června 2018, Virginie, USA: Nehoda Mika Jonese během závodu NASCAR na okruhu South Boston Speedway ve Virginii. Jeho vůz začal hořet a zachránit jej přišel jako první jeho vlastní otec Dean Jones.

9.8 /10

košík

Zhlédnuto: 14 455x Hodnocení: 9.8/10 Komentářů: 23 Kategorie: sport

Značky: nehoda , usa , oheň , otec , závod , motosport , pomoc , záchrana , požár , virginie , nascar

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
ten nascar je ale kundoviny jezdit dokolecka porad jak kokot to uz je i lepsi ten teplouskej fotbal
Jde vidět, že o tomhle motorsportu nic nevíš. Nascar, je daleko náročnější než třeba F1. U F1 máš rovinky, zatáčky, můžeš zpomalit, zrychlovat atd. U Nacaru, je závod daleko složitější a psychicky náročnější, protože valíš přes 320 km/h bez zpomalení pořád dokola 267 kol, takže za chvíli tě to zblne natolik, že si musíš dost velký pozor, aby ses nevysekal a takový vysekaní, může skončit dost fatálně. Svým komentářem, jsi možná udělal kokota akorát ze sebe.
Chceš mi stále tvrdit, že fotbal je lepší, jak toto? https://www.youtube.com/watch?v=BakfHsvmBlg Tak si běž nagelovat hlavičku a jdi na to. Nascar je sportem pro chlapi, né někoho, jako ty.
Nikdo ti nebere že nascar je psychycky i fyzicky narovny, Coz ale nevyvraci ze je to uplna sracka a divacky nudnej shit. Prcat s sesti chlapama asi taky nebudes jen proto, ze je to bezespory narocny a pro chlapy.
furt mi to připadá jak kokotina .. 😄 čutálistům už vůbec nehovím. Motoršhitu se nevěnuji ale často lítám vzduchem a to je teda lepší adrenalinos né jak čumět na bandu buziků nebo na závody aut.
Tak upřímně lítání je fajn. To ti upřímně i závidím. Já mám rád auta a na druhou stranu si nemyslím, že NSCAR je o ničem. Pro mě je zajímavý. Čemu neholduji je fotbal, jako u tebe. Naopak mě baví hokej 😉
hokej je fajn 😄 už jen proto že si dají aspoň do tlamy 😄
  • Joan
  • 23.06.2018 00:49
tupá americká zábava.....
Táta může pak vyprávět v hospodě, jak mu mladej už začínal vonět .
shor vpekle a bjez dodiry. jo nebo ne
Vagisil
Týpek s hasičákem jako první hasil asfalt, očividně má své priority 😄
  • Sker
  • 22.06.2018 13:06
auto v píči 😄
pičo okruh 400m miliarda lidí a to tam nemají hasičák po 10 metrech? debilní američani.
Dosť amatérčina, chlap v triku a kraťasoch pri záchrane z horiaceho auta. Sa divím, že nemal obuté žabky
Si vždycky vzpomenu na tuhle nehodu, to musel bejt docela oser sledovat kámoše jak se griluje...doporučuju vypnout muziku nebo vám místo gulí naroste sója 😄 https://www.youtube.com/watch?v=PJ-Ucegty7g
jetli s tebou něco dělá ta hudba, tak jsi totální buzík a můžeš odsud táhnout.
Jj, dělá, vždycky když jí slyšim, tak musim jít k očnímu, jak moc obracim oči v sloup x). Já vim, že tobě a jinejm 4%tnim se to líbí, ale není to můj šálek kávy 😄