Nehoda na Indy 500

29. května

Závod Indy 500 viděl jednu z nejsilnějších nehod v historii. V 53. kole z celkových 200 se srazili Jay Howard a vítěz kvalifikace Scott Dixon. Dixon letěl několik metrů vzduchem, udělal několik přemetů a dopadl na ochranný plot. Naštěstí z vozu vylezl po svých..

9.3 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 15 959x Hodnocení: 9.3/10 Komentářů: 36 Kategorie: sport

Značky: srážka , střet , nehoda , letání , oheň , okruh , formule

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
;ĚTŘZČG
Tvůj první rozumný koment. Aspoň trochu.
Díky. Bejku 😄 To potěší !!! Minule říkala mamka že už jsem rozumnej 😄
Super! 😄 Co to vlastně mělo být? 😄
Držte hubu Černobyl ! Na školení PŠM ' ( politické školení mužstva) nedáváte pozor !!!! A za druhé. Je to tajný .-D
Řeknu to naposled. Protože by mě to taky nedalo spát ! Taková tajná šifra 😄.Vím že anglání v ,, Dešifarku'' 1941 - 45 by měli půl roku problém !!! A nerozluštili by to !!! By museli pochytat půl mojí rodiny a po mučení a strádání by stejně na nic nepřišli. Toto vím jen já. Je to kod který jsem namačkal jen náhodou. Minulej komentář jsem asi neodeslal a nezveřejnil se. Tak jsem jen zkoušel zdali to ,,funguje'' 😄D Jinak Černobyl . Smích je koření života !!
Solidní pecka, jinak za plotem stal chlapík v červeném tričku a s foťákem, kterého tam trefil buď kus plotu nebo nějaký úlomek z vozu a odnesl to jenom nějakým lehčím zraněním
Pred par lety jsme meli sraz majitelu SAABu ve Varano di Melagari u Parmy. Jeden z klubaku je mistni, proto zaridil exkurzi do fabriky DALLARA, ktera vyrabi zavodni specialy pro Indycar, Indylight, Formuli 2 i 3 a dalsi. Byla sobota, fabrika prazdna, jen pruvodci a my. Videt kompletni vyrobu formule nebo specialu jako na 24H Le Mans, cely technologicky postup i s vysvetlenim o vrstveni, vakuovem tvrzeni, uchyceni naprav, motoru, aerodynamicky tunel, to nelze popsat.
Superhladky povrch co uz vyleze z formy, pri poklepu jako ocel, a prece jeste pevnejsi, ted uz chapu, cemu piloti vdeci za to, ze vylezou zivi i po takoveto havarii. Byl zakaz fotit, a ja debil jako snad jediny ho respektoval, takze mam jen foto pred fabrikou, presto ze mi fotak visel celou dobu na krku...
To nejsi debil, to je slušnost. Ostatní jsou debilové. Jak by se ti líbilo, kdybys produkoval drahý věci a hlídal si svoje know how a ještě umožnil lidem nahlédnout pod pokličku a oni by nerespektovali ani takovou maličkost jako zákaz focení-jediná v podstatě tvoje podmínka? Mě by to sralo dost. Já mít takovou fabriku, mrdám na lidi a nikoho tam nepouštím.
  • Aim9
  • 29.05.2017 17:00
tak trebars i exkurzia do cukrarne moze byt rovnako putava, superhladke povrchy, vrstvenie kremov, uchytenie postaviciek nevesty a zenicha.
Pro cca 5 mil lidí z dálného východu, kteří neustále brečí a závidí ČR úplně všechno (oprávněné, protože u nich fakt hovno), je nejzajímavějším počinem návštěva salaše. Narozdíl od zkušenosti Maura výše, tyhle tvoje příběhy, opravdu zde na cz webu nikoho nezajímají​.
Myslis neco jako tohle? https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/2c/26/e0/2c26e0b44039e1d74efc8d7731c89a62.jpg
kemo nevim, tohle je fakt seriozní inženýring, kterej dělá pár lidí na planetě a fakt jen ty nejlepší z nejlepších. Je fakt mazec, co s těma strojema dokážou.
No vidis, to chce tiez fistrona take nieco urobit, ma to napad, vtip a urcite to i vyborne chuti.
Smrdi ti z huby psia mrdka, nebudem sa s tebou bavit, neurazis sa ze?
ještě že jeli tak pomalu, mohlo bejt hůř..😊
Jo a taky to navíc pěkně přifilmoval, protože je blbost aby se takhle rozletěl na sračku v takové malé rychlosti. Horší jak ti zpičení fotbalisti.
pyčo zase ježdění dokolečka? Umí ty amíci v týhle oblasti ještě i něco jinýho, než točit volantem doleva? A ještě 200 kol. Nechápu, to musí bejt nuda jak zmrd.
  • Aim9
  • 29.05.2017 16:58
Aspon keby to sezonu potom otocili, alebo polovicu startovacieho rostu nechali kruzit rovno v opacnom smere. Potom by to bolo zaujimave.
myslim, že změnu směru jízdy tak, aby točili doprava, by fakt nedali a nepřežil by to nikdo. Dyť i tohle pilujou už od padesátých let a stejně furt bouraj'.
hele vubec. vidis celej zavod z jednoho fleku. z telky asi nic moc, na zivo extremne zazivny
tyhle závody jsou jen čekání na crash 🙂
Jak se hodnotí síla nehody?
  • Aim9
  • 29.05.2017 16:57
asi ako kazda ina sila, teda v Newtonoch. Spartan by mohol doplnit na kolko N zmerali tuto nehodu v Indy 500.
čekal jsem že na konci bude ještě slowmo toho slowmo...