Nehoda na MTB #2

11. června

Jezdec MTB zvládnul průjezd začátkou a vyletěl z dráhy. Naštěstí nehoda skončila bez zranění jak pro jezdce tak pro přihlížející.

8.8 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 5 874x Hodnocení: 8.8/10 Komentářů: 12 Kategorie: sport

Značky: nehoda , fail , sjezd , pád , mtb , zatáčka , downhill

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
ja jsem jednou jel na kole a zatocil jsem doleva
Tihle "borci" posouvaji evoluci ve videiich dal.Mejme je tedy v ucte a za padle drzme minuty ticha.
To už je taková klasika, všichni tihle a jemu podobní sebevědomí borci, skálopevně přesvědčení, že na to mají a že vše jasně s přehledem zvládají. Jenže leda hovno. Ale zas díky nim se můžeme kochat různými i brutálními držkopády, případně jejich bolestí a utrpením, které je vyškolí a vrátí do reality, pokud přežijí.
Podle záběrů to vypadá na Flying Gangsta - holt se tam občas vyskytne rekreační jezdec. Má na to plné právo. Vyježděný a rozskákaný hobby jezdec ten trail zdrtí bez obtíží. To už je to místy větší mordor vedle přes kopec na Saalbachu. Naštěstí se nikomu nic nestalo, tak to dobře dopadlo ty neomylný experte, který je skálopevně přesvědčený o tom, že nenapsal výblitek. Bohužel napsal. Evidentně si nějakej přizdmrd, kterej by nejsel ani tu základní jednoduchou Flying Gangsta trať.
A proc by takovou hovadinu delal? Ja nevim, ale je kazdyho vec, jak si dokurvi zdravi. Nekdo chlasta, nekdo huli, nekdo se jede dolamat nekam na kole... jako jo, dobry, kazdyho vec. Ale mam snad litovat nekoho, kdo se uchlastal, nebo nekoho, kdo si vyrazi zuby nekde na kole? Proc?
vidíš to moc černě. Proč by se měl někdo automaticky dokurvit zdraví jen proto,že jezdí freeride/downhill? Je tam méně těžkých zranění, než by laik očekával. Samozřejmě, že dochází častěji ke zranění u rekreačních jezdců nebo u skupinek lidí, kteří si dole pod lanovkou půjčí sjezďáka z půjčovny, ale u hobby jezdců, neřku-li profesionálů nejsou těžká zranění zas tak častá. Ti lidi padají "trochu" jinak než běžný člověk bez zkušeností s jízdou "dolekopcom". Většinou jsou to jen odřeniny a naraženiny. Statisticky vzato, to spíš chcípneš na předávkování nějakou pajcovanou extází na fesťáku, než že by ses zabil na kole.
No to je prirovnani jak noha. Ja so sebe zadny sracky na festaku nervu a nikdy jsem nerval. To tvoje srovnani je jako 'je lepsi si propichnout jatra, nez prostrelit hlavu'. Ja se venuju sportum prakticky 50 let. Od skakani na padaku, pres lyzovani, vodni sporty, kolo, paragliding, vetrone, proste kdeco. Nikdy jsem neskoncil ve spitalu a i zuby mam jeste porad vsechny svoje. Zato ve svem okoli, napriklad ted v praci, mam kolegy, kteri jezdi hillclimbing a co dva roky neco v gypsu, sdratovany, nebo aspon obrazeny. Jako jo, oni to prezili, ja bych to asi neprezil, ale k cemu to jako ma bejt dobry?
Tak hlavně že zvládnul průjezd zatáčkou 😃
tyhle vidéja s pumPičkama miluju 👍
Leogang 👍
za 3 týdny tam jedu, tak se snad taky povede nějaký videjko 🤣 teda když to přežiju🤣
Vosičko, stav jezdce ani publika nikoho nezajímá. Chcem vidět, jestli přežilo to kolo!