Nehoda vysokorychlostního vlaku u Londýna

28. srpna

V úterý 27. srpna došlo k vážné nehodě na železnici poblíž Londýna, kde se vysokorychlostní vlak srazil s traktorovým přívěsem. Nehoda se stala v odpoledních hodinách na úseku trati, který spojuje Londýn s dalšími významnými městy v regionu.

 

Podle dostupných informací byly při srážce zraněny dvě osoby. Oba zranění byli okamžitě převezeni do místní nemocnice, kde jim byla poskytnuta lékařská péče. Jejich stav je momentálně stabilizován, ačkoliv zůstávají pod dohledem lékařů.

 

Příčina nehody je stále předmětem vyšetřování. Prvotní zprávy naznačují, že traktorový přívěs mohl zůstat uvízlý na železničním přejezdu, což vedlo ke srážce s vlakem. Vyšetřovatelé na místě nehody zkoumají možné okolnosti a příčiny incidentu, včetně technických závad nebo lidské chyby.

 

Dopravní provoz na této trati byl dočasně přerušen, což vedlo k výrazným zpožděním a přesměrování spojů. Náhradní autobusová doprava byla zavedena pro cestující, kteří byli postiženi přerušením provozu.

8.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 6 498x Hodnocení: 8.0/10 Komentářů: 26 Kategorie: nehody

Značky: srážka , nehoda , traktor , vlak , přívěs

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Na co ten kokot čekal a proč rovnou nezařadil zpátečku? Dal bych mu to zaplatit.
A nenapadlo tě, že na tom videu je vidět odpojení přívěsu a že s tím asi moc udělat nemohl?
No a co, ze se mu to rozpojillo, poreším, aby za valníkem nikdo nestál a odtlačím ho i vyháklej. Raději dodrbu oj, než zrušit celý vlak ty kokos
Odkdy se v Anglii jezdí vpravo ty idiote?
od vzniku internetu a tak to je. - ono i letecké spoje nebo vojenské mají svoji škálu ale asi vítr máchale - neřeš to nepřepínej oni tě stejně ojebou - - jinde!
a odkdy se tam píše Nizozemsky.
myslel jsem že heimdal a nyní ten druhej příjde vhod ale je to k ničemu těch sraček je tu jak praček jedině jim zavest strýčka donalda do pc!to uděla on ten co nemá nohy a je nasranej jak lečo v létě! - doufám , že je to přesně příteli!
Koho by napadlo zařadit zpátečku a odjebat se i s návěsem z přejezdu ať dá palec hore.
mňa to napadlo, ale určite to napadlo aj toho vodiča a určite to aj skúšal, nie je predsa debil a ty nie si najmúdrejší na svete, takže ti dávam palec dole 🙂
Přívěs nezůstal zaseknutý, jasně bylo vidět, že při natřásání traktoru přes koleje se návěs uvolnil (urval) ze spřáhla a tak částečně zůstal na kolejích. Zbývá zjistit, jestli to bylo závadou nebo to ten pitomec špatně spojil.
Londýn? TGV znamená Train a grande vitesse. To rozhodně v UK nemají 🙂
Ale jezdí tam...
Voso ty kokot,z Belgie je to do Londýna co by kamenem 😃 Ještě že místo události nemáš napsané v tom videu. https://www.vrt.be/vrtnws/en/2024/08/27/high-speed-train-collides-with-tractor-trailer-2-injured-londo/
je to mongol !
Kokot zostane zaseknutý priamo na koľajisku ! Tak to nevymyslíš
a já myslel , že tohle dělaj jenom poláci.
debilové se najdou všude... jen na sever od nás jich je plný stát
Abraka dabra a hnojomet fprdeli.
Na ten Londýn jsi přišel jak? 🤣