Nehody v Amsterdamu

27. června

HOLANDSKO: Snímky převážně automobilových a vlakových nehod, ke kterým došlo v Amsterdamu koncem 40. let.

8.9 /10

košík

Zhlédnuto: 21 631x Hodnocení: 8.9/10 Komentářů: 52 Kategorie: historie

Značky: auto , nizozemsko , doprava , dopravní nehoda , galerie , vlak , holandsko , retro , 40.léta , amsterdam

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Tam bourá furt ten stejnej s černým autem.
  • Joan
  • 28.06.2018 01:31
je to furt stejný, jenom teď je tam víc černejch než bílejch !:-)
Aspoň už vím, proč je v Amstru kolem kanálů tolik stromů. Aby nemuseli pokaždý vláčet jeřáb, ale mohli hodit kladku rovnou na větev...
Aha, tak jsem slepej. Stejně tam pokaždý jeřáb byl...
Ale né.Na fotce č.29 je jasně vidět že vlak z vody tahají na kladce.
Ja myslim, že v áčkách jim udělají ještě dobrou cenu
Zase ten otřepanej, ohranej a trapnej vtip, co se objevuje u každý nehody...
Asi jako svickova a jo nebo ne..takze se zas uklidini frajirku
A nobo kecy o vlhkych sklepich a rezavych strechach..to uz sis mohl vsimnout ze se lidi radi opakujou 😉
já si spiš myslím, že lidi málo hulej...
Je sranda ze starších fotek vidět, jak se doba a vůbec technologie posunula dopředu, jen lidi jsou pořád stejní dementi...no možná asi větší...
co sa akoze zmenilo ? auta jazdia stale na benzin a elektricky na elektrinu. takze nic.
Na slovensku jsou ještě pozadu, to nic 😞
Asi tak, že je to uživatelsky přívětivější, bezpečnější, ABS apod. ale stejně to nějakej čůrák přetočí, hodí do potoka apod.
Príď ma do Bratislavy vyfajčiť... dám Ti na vlak 🙂
Mě taky nepřijde, že by se auta nějak technologicky a hlavně kvalitativně zlepšila. Dneska ti nový auto vydrží pět let jako každá spotřební věc. Furt do toho musíme lejt olej a vozit to do servisů, musí se tam něco mazat a vyměňovat. Proč? Nová technologie aut je právě úplně jinde, u elektromobilů, kde odpadá veškerý posraný mazání všech ozubenejch koleček. Tím pádem odpadá i monopolní postavení servisů a benzínek. Kéž by tahle technologie zvítězila.
elekromobily se budou vyrábět taky jenom na pět let! , myslíš že nebudou muset do servisů ?, Tesly jsou tam furt !, pak bude monopolní postavení výrobců bateríí, rychlonabíjecích stanic, výrobců elektřiny ,těžařů lithia (už teď je ho nedostatek) a dalších surovin který jsou potřeba, elektrika se ze 60% vyrábí spalováním fosilních paliv !, takže zatim každej elekrromobil znečišťuje 1,6krát víc než spalovací motor !, prej " zero emision" !!! prober se, vole !!!
Nájdi si o tom niečo. Elektromobily sú skvelá vec, ale je to len módna záležitosť. Na masové nasadenie elektromobilov nám chýbajú zdroje potrebné na výrobu vysokokapacitných batérií. Ak tak sa vodíkovým pohonom, ale to musí najprv tým, čo toto riadia spoza opony, dojsť ropa.
Já myslím, že tomu, aby se z elektromobilů stal mainstream, braní především mocné lobby naftařských společností. Dokud bude ropa, žádná alternativa se masově nerozšíří...
Já myslím, že tomu, aby se z elektromobilů stal mainstream, braní především mocné lobby naftařských společností. Dokud bude ropa, žádná alternativa se masově nerozšíří...
Určitě budou muset do servisů na výměnu baterii, ktery (kdybys o tom neco cetl) se daj kompletne zrecyklovat a vyrobit z nich baterii novou. Nikde jsem nenapsal zero emission vole. Furt to bude 100x lepsi nez momentalni stav ve mestech, bude se tu dat zase zit a dejchat. Elektromobil zachrani zivoty ve mestech. Jenze to omezenec jako ty nemuze vedet, ty tu budes obhajovat spalovací motory dokud se jimi nezardousis ,kvuli temhle zaostalym nazorum furt kupujeme trash.
Asi jazykové bariéra, ale píšem to v poslednej vete 🙂. Alternatíva to bude ak budú tie elektromobily využívať energiu inak ako z batérie. Masové nasadenie elektromobilov ako ich poznáme teraz by zdevastovalo planétu viac ako to robí spalovací motor. Ja budem vždy na strane vodíka kde jediným odpadovým produktom horenia vodíka je voda.
Modni zalezitost? Se podivej na budouci portfolio vsech automobilek, do 10ti let planujou vsichni 90% eletromobilu. Myslis ze to je jen jako na machrovani? To budou spis spalovaci motory, ze kterejch se stane kůň 21. Století. Jen pro nadšence.
Jeste k tomu lithiu, to staci vytezit jen jednou, ono se nikam do vzduchu neztrati. Proste nechapu jak nekdo muze v dnesni dobe obhajovat spalovaci motor. Absolutni neznalost a nazory z roku 2000.
Kde je ta ekologie, když každý elektromobil má výfuk v uhelné elektrárně a ještě se musí zlikvidovat hovadskej akumulátor.
Nikde neobhajujem spalovacie motory, ani nikto v diskusii. Na milióny elektromobilov potrebuješ neskutočné množstvo elektriny- pri ich masovom nástupe. Ako toto vyriešiť, na to ti nikto neodpovie. Preto tvrdím, že elektromobily také ako sa prezentujú teraz sú záležitosť ktorá nemôže prerásť do masového merítka. Pre tvoju informácie, vozy na vodíkový pohon sú tiež elektromobily, len to nikomu nehrá do karát pretože odpadá biznis s batériami
Tak jestli se podle tebe vyrabi elektrika jen uhelnou elektrarnou tak fakt nevim v jakym roce zijes. Proste na naftu jezdit uz nebudem tak se s tim smirte a prestante tu delat chytroliny. Sami vite, ze nic jinyho nebude. Vodik fungovat nebude a zadnej jinej motor nikdo nevymyslel. Takze nic jinyho nez elektromobily proste v budoucnu nebude.Chci vas videt cim schvalne budete jezdit v roce 2050?
V 2050 už budem prinajlepšom na kriplkáre
na kriplkáre na elektriku.
Dnes výroba elektřiny je z 63%pokryta tepelnýma elektrárnama. Vzhledem k tomu, že v Číně a všude na východě roste spotřeba energie, neustále se staví nové tepelné elektrárny. To procento roste a poroste i v budoucnu. Projektuju jejich části, fakt vím o čem mluvím. Jádro nikdo nechce, bojej se ho a řaději zkoušejí čistit spalovny, ale to má své limity. Nějakej vítr atd... utopie. Každá železárna a podobnej podnik má i svou uhelnou elektrárnu jen pro sebe.
Maximálně pár malinkých uhelných elektráren např. Hodonín, které jsou i teplárny měst přešli z uhlí na biomasu, ale to čmoudí taky. Jen se to nemusí odsiřovat, ale bio to zdaleka neni. Takže ekologie auta na elektriku je stejná jak u parního stroje s tím rozdílem, že ten jde ekologicky zlikvidovat.
a co si ještě vyčet a zjistil ty Einteine !? , a jakou máš v tom oboru praxi ? , myslíš že jsi sežral Šalamounovo hovno ?, mám autoservis a auta jsem opravoval ještě dřív než jsi se narodil, ale budeš tady někoho poučovat, a analyzovat jeho názory ?,vyčet si na netu pár teoretickejch článků,a děláš chytrýho, ale víš píču, tak se uklidni ty ekosluníčkářský koště !
Já jsem naprosto klidnej protoze vidim budoucnost jasne. Tvuj autoservis samozrejme moje nazory ohrozujou a chapu tvoje nasrani.vim presne co ses za cloveka a taky vim ze by ses jinak uzivit nedokazal. Ja sem telocvikar takze mam uplne v pici co si o me myslis. Ses prase co jen prispiva do tohohle zkurveny systemu, ale vase doba se krati, hajzlove.
Prosimte ty tu mluvis akorat o prasackej Číně která ma nejakou obnovitelnou energii a vubec lidi obecne v hajzlu. Podivej se na staty v Evrope, nektery z nich uz jedou 100% na obnovitelnou. Ses fakt pozadu typku se svym celozivotnim vzdelavanim.
jo ty jseš tělocvikář (učitel) !, no to jsi měl říct hned, to hned vysvětluje že všechno víš a znáš, a tvoje názory jsou ty nejlepší!, kdybych to věděl, tak jsem na tvoje nesmysly ani nereagoval !, proč vůbec lezeš na takovejhle web ?, on tě ve škole nikdo neposlouchá, co ?
Na tenhle web lezu od dob kdy jsem byl na střední. Moje nazory maji daleko vetsi vahu nez nejakyho servisaka kterej si mysli ze se do konce vsech veku bude jezdit na Natural 95 😄
odedávna se říká : kdo umí..........umí, kdo neumí.............učí !
Já neučim, pronajimam byty, pujcuju auta na elektriku a mám školu narozdil od tebe. 😄
Aj tak budú nakoniec na vodík 😗
aha, tak proto o tom furt meleš a protěžuješ to !, tos měl napsat hned !, a podle toho co píšeš, tak ti to moc nejde !, a školu si strč do prdele, už několikrát bylo prokázáno, že naše školství prověřuje paměť, a né inteligenci žáků !, což se v tvém případě potvrdilo dokonale !