Nejkrásnější řidička kamiónu (foto + video)

29. dubna

Angelica Larsson se narodila 14. srpna 1989 ve Švédsku. V 19 letech získala licenci pro řízení užitkových vozidel a začala jezdit profesionálně. Kromě toho může řídit sklápěče, bagry, sněhové pluhy, ještěrky apod. Ráda se potápí, jezdí na motorce a je závislá na Pepsi. Nejhorší silnice, které zažila, jsou prý v Norsku, Indii a Austrálii. 

 

FB: https://www.facebook.com/pg/AngelicaLarssonOfficial/

IG: https://www.instagram.com/angelica.larsson/

7.8 /10

košík

Zhlédnuto: 45 534x Hodnocení: 7.8/10 Komentářů: 93 Kategorie: galerie

Značky: sexy , silikony , blondýna , selfie , krása , kamión , náklaďák , self-shot , modelka , švédsko , řidička , pracovnice , profesionál , evropa

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
nejkrásnější ne ale pučil bych jí ho..
znas jinou hezci profi ridicku kamionu? boze, proc je to tu samy curak...
Divil by ses, ale znám. Helena jezdí v Rakousku pro Muller Transport https://choualbox.com/Bubfu
A tady ta je jako hezčí jo? Máš vkus jak naše prase.
Výjimečně s Tebou souhlasím. Každej hubu plnou keců,ale přitom by jí všichni rádi vojeli. Holka je to pěkná a opravdu jsem hezčího "kamioňáka" neviděl.
Protože tady už dávno nemáš komunitu těch skvělejch lidí a nahradili ji tupí kreténi, co musí pořád někoho opravovat.
Tady vidíš, jak je ten vkus subjektivní záležitostí. Hovňar tě srovnal s jejich čuníkem, no a já s tebou musím souhlasit, minimálně figuru má prostě hezčí než ta Švédka. Fakt rajcovní zrzka.
ano znám..
Krása je subjektivní pojem, každý ji vnímá jinak. Někdo má rád oplácanější holky, někdo krev a mléko, když je ji za co chytit. Jiný zas plnoštíhlé, další vypracované. Někomu je to u prdele a opíchá všechno co vrhá stíhn, Franta z Prcálkova má zas laťku nastavenou jen do 100 kg. Nemůžeme ostatním cpát, co je krásné a co ne, každý to vnímá jinak. Proto to rozseknu jednou pro vždy: Švédka i Helena jsou jedny z nejhezčích kamionistek. Tečka a spat šulini.

Zobrazit celou diskuzi