Nejlepší porodní fotografie

24. února

Mezinárodní asociace profesionálních porodních fotografů (The International Association of Professional Birth Photographers) zveřejnila nejlepší snímky z příchodu nového člověka na svět.

8.2 /10

košík

Zhlédnuto: 36 170x Hodnocení: 8.2/10 Komentářů: 54 Kategorie: galerie

Značky: rodina , novorozenec , matka , dítě , fotografie , mimino , porod

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
11 - LOL 😃, 24 - asi to má se slovákem.
  • Aim9
  • 28.02.2017 23:04
No jo no, az tam bude fena a bude ju objimat chlapek, bude to knedlik. Skus objat zenu, je to lepsie i ked nema srst
Moooc pěkný 🙂
Kdyz dite zemre u domaciho porodu, je to dobra zprava, protoze se alespon nepredaj dal dementni geny. Nikdo netvrdi, ze by se nemely zlepsit podminky v porodnicich a pristup jejich personalu, ale tahle moda proste muze postihnout jen naivni a manipulovatelne jedince, kteri kdyz si prectou v casopise, ze homeopatika leci rakovinu a vakciny zpusobuji autismus, tak tomu uverej a za kazdou cenu budou alternativni. I za cenu smrti vlastniho ditete.
Souhlasím s tebou jen na půl. Nebudu tu diskutovat o vakcínách a jejich účincích, ale o rodičích, kteří chtějí porodit spontánně, alternativně, buzerujou personál a ty přiblbé duly tomu dávají korunu. Však nejedna už má do porodnic za své činy zákaz. nechápu, ale, že takový člověk za svůj špatný zákrok nenese zodpovědnost. To mi hlava nebere. na druhou stranu, chceš porodit doma? Tak jo, ale pak nevolej doktora a nedávej mu vinu....
Homeopatika jsou imo píčovina, ale zajímaví jsou léčitelé. Na duchařinu tak nějak z principu nevěřim, ale lidi, jejichž úsudku fakt věřim maj s touhle smečkou až znepokojivě dobrý zkušenosti..
To by me zajimalo trochu vice, obecne plati, ze lide vzdy veri "zazraku", protoze doslo k "zazracnemu" vyleceni. Pravda je v drtive vetsine pripadu takova, ze se ten clovek x let lecil u doktoru, zral nejlepsi moznou medicinu a nekde uprostred lecby, si skocil k sarlatanovi. Vysledne zazracne vyleceni pak priklada na 100% nejakemu saskovi, avasak zapomene vzpomenou to, ze doktori do nej nacpali sajrajt za x milionu a byla mu venova nejlepsi mozna lekarska pece.
u večeře celkem podívaná
no dobrej humáč
samozřejmě je to naprosto normální věc...nebo tebe snad přinesl čáp? jinak být u porodu (ne jako rozené dítě) je snad největší zážitek, co se dá zažít 😉
však to se nevylučuje...
na fotu24..Kua jak to hned hází do hajzlu..:D Jinak respekt před ženama..
BTW: Domácí porody bych zakázal, člověk nikdy neví jaké komplikace nastanou..
  • Aim9
  • 24.02.2017 18:55
Absolutne zbytocne riziko. Staci akakolvek komplikacia, netradicna poloha plodu a neodrodis. Trebars niekto vymysli kutilsku sadu na vyoperovanie apendixu, a par blbcov to bude obhajovat, ze sa aspon nestresujes prostredim nemocnice, ked si doma v obyvaku.
Však lidi co tekhle uvazujou moc neprezije 😃
Mi to taky hlava nebere tvl, proč bych měl podstupovat riziko, že se cokoliv vykurví a všichni budou nahraný.
Myslím že když visí ve vzduchu nějaká komplikace tak ti rázně doporučí nerodit doma a rozumnej člověk poslechne. Jinak jaký zakázat vole? To je to samý jak ti v tvý a jenom tvý hospodě zakážou kouřit 😃 Blbý přirovnání ale je to tak...
Tady nejsi na žádných echt pravicových stránkách, ty vole, tady by se pro dobro ostatních zakazovalo až by se hory zelenaly.
Já si dal 20 hodin 😃
  • Aim9
  • 24.02.2017 18:14
Tiez si na to spominam, bolo to krasne a uzasne. Nastastie nam to trvalo 2,5 a 1,5 hodiny od zaciatku kontrakcii. S tym druhym synom sme doslova prisli a rovno na sal a bol vonku, dopadlo to dobre. Z domacich porodov mam hrozu.
Proč hrůzu? Klidně bych byl pro ale za nějakýho odbornýho dozoru... né takový hele porodíme si doma je to hezký. Tak jo
  • Lasy
  • 24.02.2017 18:03
docela brutál...nějak si nedokáži představit porod doma bez lékaře. byli jsme v porodnici a než vylezli ven, strávili jsme tam 12 hodin...