Nejlepší porodní fotografie

24. února

Mezinárodní asociace profesionálních porodních fotografů (The International Association of Professional Birth Photographers) zveřejnila nejlepší snímky z příchodu nového člověka na svět.

8.2 /10

košík

Zhlédnuto: 36 109x Hodnocení: 8.2/10 Komentářů: 54 Kategorie: galerie

Značky: rodina , novorozenec , matka , dítě , fotografie , mimino , porod

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Kdyz dite zemre u domaciho porodu, je to dobra zprava, protoze se alespon nepredaj dal dementni geny. Nikdo netvrdi, ze by se nemely zlepsit podminky v porodnicich a pristup jejich personalu, ale tahle moda proste muze postihnout jen naivni a manipulovatelne jedince, kteri kdyz si prectou v casopise, ze homeopatika leci rakovinu a vakciny zpusobuji autismus, tak tomu uverej a za kazdou cenu budou alternativni. I za cenu smrti vlastniho ditete.
Souhlasím s tebou jen na půl. Nebudu tu diskutovat o vakcínách a jejich účincích, ale o rodičích, kteří chtějí porodit spontánně, alternativně, buzerujou personál a ty přiblbé duly tomu dávají korunu. Však nejedna už má do porodnic za své činy zákaz. nechápu, ale, že takový člověk za svůj špatný zákrok nenese zodpovědnost. To mi hlava nebere. na druhou stranu, chceš porodit doma? Tak jo, ale pak nevolej doktora a nedávej mu vinu....
Homeopatika jsou imo píčovina, ale zajímaví jsou léčitelé. Na duchařinu tak nějak z principu nevěřim, ale lidi, jejichž úsudku fakt věřim maj s touhle smečkou až znepokojivě dobrý zkušenosti..
To by me zajimalo trochu vice, obecne plati, ze lide vzdy veri "zazraku", protoze doslo k "zazracnemu" vyleceni. Pravda je v drtive vetsine pripadu takova, ze se ten clovek x let lecil u doktoru, zral nejlepsi moznou medicinu a nekde uprostred lecby, si skocil k sarlatanovi. Vysledne zazracne vyleceni pak priklada na 100% nejakemu saskovi, avasak zapomene vzpomenou to, ze doktori do nej nacpali sajrajt za x milionu a byla mu venova nejlepsi mozna lekarska pece.

Zobrazit celou diskuzi