Nejrychlejší K.O. v UFC

07. července

6.června 2019, Las Vegas, USA: 34letý  Američan Jorge Masvidal knockoutoval svého stejně starého a do té doby neporaženého krajana Bena Askrena již po pěti vteřinách prvního kola. Stalo se tak během zápasu velterové váhy a šlo o nejrychlejší k.o. v historii organizace UFC.

6.0 /10

košík

Zhlédnuto: 25 675x Hodnocení: 6.0/10 Komentářů: 76 Kategorie: sport

Značky: rychlost , usa , bezvědomí , fightclub , k.o. , knockout , rekord , mma , zápasník , ufc , bojovník , smíšená bojová umění , nej , las vegas , nevada , koleno

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Otestoval to na vlastní kůži.
primitivní skákavá opice
Nic víc než trendy čůrákovina.
chybí mi tam infom na jak dlouho byl diskvalifikován, nebo doživotně.
Ten vypadal KO dřív, než na něj skočil
Naprostá nádhera. Askren pocítil sílu karmy.
cirkusanti
čurak ani nevedel jak to udelal a bude machrovat takove kokoty mam nejrači
Dobrá vec, že si poskytol svoj erudovaný pohľad na vec. V čom konkrétne nevedel, ako to urobil? V tom, že nezaujímavý a blbý Askren išiel od prvej sekundy po takedowne, aby ho 15 minút váľal po zemi? Na videu jasne vidieť, že na naskočené koleno sa odrazil až v momente, keď bol Askrenov nábeh na takedown jasný ako Zemanov alkoholizmus. Takže super, že máš takých kokotov nejraDŠi, ale na skutočného kokota sa choď pozrieť do zrkadla.
ajaj, fanda tohoto dementního sportu, to se pozná
A jakeho dementniho sportu jsi fandou ty, co? Muzu si tipnout? Je to urcite hokej, co?
Prudko intelignentný človek ako ty sa tiež pozná na prvú dobrú, to sa neboj.
no...bud ho zna a vi že je to zemař tudiž mu pude po nohach...mam znamy co jsou to samy zapasnici co to umijou na zemi a takovej když tě prostě dostane na zem si vpiči...ale když ho znam a vim to šel bych po něm uplně stejnym startem a to vypinak koleno...bud ho zna nebo přečetl pohyb a prask ho tam...celkem normalka ti co znaji tento sport do hloubky to vědí
Popros kamarády, ať tě při sparingu tolik nekopou do hlavy. Máš sice pravdu, ale číst to je utrpení 🙄
Počuvaj čobole ....bež si psat ty svoje slohy někam k ovcim kam patřiš.Ani to neminim čist stejnak to bude totalni sračka asi jako vykon těch dvou v tom videu.
To, ze nevies citat na tomto webe neries. Pekne davaj pozor v skole synak a pocuvaj pani ucitelku. Vysledky sa dostavia.
Pepik, psa si uz bol vyvencit? Hovienka pozbierane?
ajeje grammar nazi bež si vyžehlit uniformu s hakovyma křižema vole 😃
Setřel tě sice dost drsně ale to není důvod urážet Slováky. To bylo to nejprimitivnějši cos mohl napsat.
A ty si taky neumíš kousnout do jazyka viď? Snižuješ se na stejnou primitivní úroveň jako ten na koho reaguješ a vyjdeš z toho pak sám jako blb.
Od toho som na tomto webe. Iny dovod chodit sem stejne nemam. Tak to neries a nebudes jak blb.
Hmm tak to máš hodně blbou motivaci.
Tak sa pochval aku inu motivaciu poskytuje tebe tento mizerny web a chat s bezduchymi zufalcami?
Já se tady chodím pobavit, to je moje motivace, je tady občas něco zajímavé, například fotomixy. Se zoufalcema ti nikdo nekáže se bavit, ani na ně reagovat. Většině stejně jde jen o to někoho nasrat a když na ně pořád reaguješ, tak jim vlastně plníš přání.
Kurva toto nechceš
toto už neni šport ale duševná hra mrzákov prijebaných
Běž koukat na fotbal ty uplakánku
Fotbal na tom není o moc líp.
Tak se priznej. Ktery sport podle tebe, neni hra dusevnich mrzaku?
Jdi do hajzlu ty rádoby MMA fanboy. Měl bys dostat takovýhle koleno aby se ti rozsvítilo.
Dalsi tupa hlavicka. Tak co, jaky sport se libi tobe moulo. To radeji nepriznas. A navic jsem nikde nepsal, ze jsem fanouskem MMA. Neumis ani cist, tak si nejdriv rozsvit ve sve hlave, sasku.
Očividně jseš jeho fanouškem, když se toho sportu zastáváš. Já jsem fanouškem běhu, plavání a jízdy na kole. Ne, že bych na některý z těchto sportů koukal, ale sám je aktivně provozuji. Jinak jsem hrál 15 let hokej, takže se dá říct, že jsem fanouškem hokeje, ale na hokej také nekoukám, jen ho rád občas hraju. Tupá hlavička seš tu podle mě ty, protože přesně znám povahu tobě podobných jedinců.
A kde se ho konkretne prosim tebe zastavam. Sam jsem chodil na sportovni skolu, takze vim, jaka je za vsim drina. At uz jde o jakykoliv sport. A ty bys to mel vedet taky. Pokud delas to, co pises.
Konkrétně se ho nezastáváš sice nikde, ale nepřímo v každém komentáři. Proč tě tak zajímá, co sledují ti, kteří jsou proti MMA? Není to snad fuk, to se to musí nutně každému líbit? Já se třeba rád na chvíli podívám na golf, protože prostě nechápu, jak ti týpci můžou mít takovej odhad na ránu. Ale je mi fakt úplně jedno, jestli to někdo považuje za sport pro bukvice...
Samozrejme mas ve vsem pravdu. Jsi uzasny.