Nejtvrdší facky!

03. dubna

PunchDown je přední světový turnaj ve slapfightu, který vznikl v Polsku a nyní se rozšiřuje do celého světa!

5.8 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 11 004x Hodnocení: 5.8/10 Komentářů: 19 Kategorie: sport

Značky: polsko , knockout , facka , fackovaná , slapfightu , punchdown

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
ty baby už to asi jedou dlouho ...obě měly pěkně nateklý huby
Kdo začíná je obvykle asi i vítěz, jestli se nepletu tak jeden už za tuhle debilitu zaplatil životem a zrovna v Polsku 😤😎
Klucimontypajtni se kdysi flákancovali rybama, takže aspoň nějaký odér (vtipu) tam byl určitě, tady jsou odpudivé i ty "ženy".
Tupý nesmysl pro dementní trotly, kteří by jinak neuspěli v žádném jiném sportu. A dívají se na to pravidelně jen dementi a zoufalci. A slováci.
Není facka jako facka .. protože taková ta běžná domácí facka koncem dlaně ( prsty ) je nesrovnatelně slabší nežli facka dlaní blíže ke kloubu u zápěstí. Dovolil bych si i tvrdit že taková facka může být stejně silná jako rána 👊.
Když je dlaní, tak se jí už asi 30let říká "Facka Spencerovka", což byla přesně tato soutěžní facka, kterou se Bud Spencer proslavil ve svých filmech.
pičo...tzv. badspencrovka ..je když dostaneš z obou stran souběžně facky a pak tě pěstí ze zvrcha do hlavy zatluče jak hřebík
Podle mě je to divácky hodně vděčný. Osobně bych na to taky zašel. Nepovažuju to za sice sport, ale je neskutečná sranda u toho ty dementy pozorovat a škodolibě se jim smát (což se v tomhle případě může, protože tam lezou dobrovolně z vlastní drsno-debility).
Překvapila mě ta hubená, že to ustála v pohodě, asi jí starej doma řezal, tak je zvyklá. Obě teda šeredný jak noc.a dost dobře nechápu, proč si ženský dávaj po čuni, nemyslím, že by to bylo nejlepší na pleť.
To se válí po zemi aby byli zajímavěší ?
O nic vic debilnejsi nez cesky fotbal
To musí být neskutečné petelice, když většina těch steroidaků usne jak miminko😀