Německo v roce 1945 během 2. světové války (60FPS, HD, Barevné)

10. dubna

FPS zvýšeno na 60 snímků za sekundu. Rozlišení obrazu zvýšeno na HD. Vylepšená ostrost a jas videa. Barevně upraveno prostředí (není historicky přesné). Přidán zvuk pro prostředí. Zlepšená stabilizace obrazu. Odstranění obrazového šumu.

9.3 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 11 662x Hodnocení: 9.3/10 Komentářů: 13 Kategorie: historie

Značky: ulice , německo , voják , tank , válka , 2.světová válka , lidé , vojsko , unikátní záběry , druhá světová válka , 1945

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
To je moc fajn koukat na to,jak vybombardovaná města mají silnice v lepším stavu než místy Praha a okolí.
  • Sert
  • 10.04.2023 17:29
1. Nebylo tu dlouho bombardování. 2. Tenkrát nebyly SUV
To neni v SUVech. Dobre nalozenej zebrinak mel tlak na cm2 vetsi, nez SUV. I ten kun ti na podkove s hrebama dela vetsi tlak na plochu, nez tank. Jenze Nemci vzdycky na vsechno meli Vorschrift a i na to slozeni telesa silnice. Ostatne ne pro prdel jeste porad drzi teleso Hitlerovy dalnice u Brna. Dneska se do toho nasere bordel a recyklaty a kdyz se neco posere, tak firma zkrachuje a zalozi se nova. Tehda sel vinik ke zdi.
V pripade, ze se podari soucasny evropsky konflikt poradne rozdmychat, mame stesti, ze jsme na strane Nemecka, uspesneho viteze obou minulych valek proti vychodu. Nebo ne...?
Videl jsem nejaky dokument o staveni dalnic a v tomhle to maj vymakany americani. Stavi sice betonovy dalnice, ale ty narozdil od nasich vydrzej 50 let a prave jak rikas ruci za to stavbyvedouci. Takze nejaka zvlnena dalnice do ostravy a podobny kousky vubec nehrozi. Neb by si dotycny uz neskrtl.
Proc ne, beton je o slozeni a dilatacich. Vem si, ze bunkry stavene ROP mnohdy vypadaji, jakoby je staveli predloni (nebejt ostrelovani). Protoze z kazdeho bunkru se behem betonovani odebiraly vzorky (odlevaly kostky) a po vyzrati zkousela pevnost a tvrdost. Za to rucil stavitel. Zadny rozkradani cementu nehrozilo. Stavarina neni raketova veda, ale nesmi se krast, svindlovat a ojebavat. A na to plati jen poradny tresty.
Tu první na východě ale Němci skutečně vyhráli, aneb Brestlitevský mír.
Nojo, s Rusem ano. Ale v Parizi jim to pak spocitali a Nemci splaceli az do roku 2011. To ve druhe valce uz to bylo lepsi, to se nejelo do Parize, ale sfouklo se to rovnou v Norimberku. Takze vyhrat nad Rusem, ale pak bejt kolonie treba Ciny na sto let... nic moc vyhlidky.

Zobrazit celou diskuzi