Nepříjemná nehoda pumpičkářů

07. května
7.5 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 7 486x Hodnocení: 7.5/10 Komentářů: 39 Kategorie: nehody

Značky: kolo , jízda , pád , kabel ,

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
U chalupy mám ještě vzadu za plotem zahrady soukromou louku až k lesu, můj pozemek. Bohužel si tamtudy často zkracovali cestu turisti cyklozmrdi a hlavně když bylo mokro, v louce v měkké půdě vyjížděli hlubší koleje. Tak jsem tam na obě místa, kudy vjížděli a vyjížděli, dal mezi zabetonované sloupky řetěz a na něj ceduli Sokuromý pozemek, bez svolení majitele vjezd zakázán. Jenže právě nějací cyklošmejdi ty cedule urvali a i když kovový lesklý řetěz ve výši 1m byl jasně vidět, stejně to tam pokosilo pár pumpičkářů, dokonce i celou rodinku, každý to valil z kopečka po louce a ejhle. Starosta měl nějaké kecy, tak jsem vedle sloupku zatloukl velké cedule na tyči, nafotil a pokud si tam někdo zas rozbije hubu, jeho problém. Koneckonců tam nikdo nemá co pohledávat, není tam žádná cesta ani pěšina, a už vůbec veřejně přístupná plocha.
Průchod musíš umožnit, ale průjezd ne. Navíc nemají co jezdit mimo cesty, dokonce ani po pěšinách a turistických stezkách, ale to je pumpičkám jedno. Tyhle silniční vši dokáží během pár měsíců totálně zkurvit les, cestu, louku, pěšinu. Dobře ty.
Me takhle hovada luftaci v autech jezdili pres louku, protoze tam nejakej curak ke stromu uprostred dal kesku a ty liny hovada tam odmitaj chodit pesky. Co cert nechtel, ja hlava derava, parkrat jsem tam zapomnel brany, samozrejme otoceny, po branovani louky. No... a problem se postupne vyresil sam. Jeste jsem tam dvakrat videl nejaky koleje a slapoty a pak uz klid. Asi si nekdo vylil srdicko v mape u te kesky.
Sakra jak jsi mohl zapomenout na ty brány 😃 byls moc smutný?
Uplne sem z toho mel depreze, znas to...
průchod nemusíš umožnit

Zobrazit celou diskuzi