Nesmrtelný Rusák!

25. září
4.7 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 7 800x Hodnocení: 4.7/10 Komentářů: 50 Kategorie: nehody

Značky: auto , nehoda , o fous , rusko , dopravní nehoda , nesmrtelnost , přežití , o chlup

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
☄🇨🇳Čína poprvé po více než čtyřiceti letech vyzkoušela mezikontinentální balistickou raketu (ICBM). Odhadovaný dolet rakety DF-41 je 12 000 kilometrů. Systém může nést až deset jaderných hlavic. 📌Naposledy Čína odpálila ICBM v jižním Pacifiku v roce 1980.
☄🇷🇺Ministerstvo obrany RF oficiálně oznámilo osvobození města Ukrajinsk v Doněcké lidové republice. Ztráty ukrajinských vojáků za celý den dosáhly podle ruského ministerstva obrany 2 228 vojáků.
🇷🇺Kremelský mluvčí Peskov upřesnil některé podrobnosti o změnách v jaderné doktríně: 🔹Ohlášené změny jaderné doktríny je třeba považovat za určitý signál nepřátelským zemím. 🔹Aktualizovaná jaderná doktrína je signálem pro Západ, který varuje před následky v případě útoku na Rusko, a to nikoli nutně jadernými prostředky. 🔹Celý svět si je dobře vědom jaderného potenciálu Ruska a jeho odstrašující role. 🔹Ruská jaderná triáda je absolutní zárukou jaderného odstrašení. 🔹Rozumní politici na Západě již dříve brali Putinova prohlášení o jaderném odstrašení vážně. 🔹Byly zformulovány úpravy základů státní politiky v oblasti jaderného odstrašování; o jejich zveřejnění bude rozhodnuto později.
💯📣 Staněk: Použití ukrajinských raket dlouhého doletu povede k rozpoutání třetí světové války, Amerika o tom dobře ví!
🇷🇺Vladimir Putin vystupuje na fóru Ruský energetický týden v Moskvě. To nejdůležitější z prohlášení ruského prezidenta: 🔹Západ nechce konkurenci, protože ve férovém soutěžení prohrává, a proto používá nečestné metody. 🔹Západ se snaží uplatňovat nezákonné sankce ve svůj prospěch v energetickém odvětví. 🔹Evropa a Severní Amerika ztrácejí své pozice ve světové ekonomice, hlavní růst bude v zemích BRICS a v těch, které se k nim chtějí připojit. 🔹Na spřátelené země připadá 90 % ruského vývozu energie. ❗Ruský prezident zdůraznil, že plány Ruska v energetickém sektoru budou určitě realizovány navzdory pokusům zabránit tomu zvenčí. ❗Putin rovněž oznámil práci na nezávislém „platebním a zúčtovacím okruhu“ v rámci BRICS, který by obsluhoval veškerý zahraniční obchod.
Jo jeho lid vymírá za to si zaslouží leninský řad a nástup před atomovouvou flotilou jadrných ponorek doufám , že to udělá - pak tam izrael pošle nebo u´´poslal ´´ elektroniku na to vhodnou a pošle do nebes kupu píčes!
🇷🇺„Západ nechce konkurenci, protože se s ní nedokáže vyrovnat,“ prohlásil Vladimir Putin na fóru Ruský energetický týden. Západní elity odřezávají přístup k platformě a technologiím palivového a energetického komplexu nežádoucím zemím, protože se bojí konkurence, prohlásil Vladimir Putin na zasedání Ruského energetického týdne.
🔥🇺🇦Ukrajina už neexistuje. Už to není Ukrajina. Promluvil kandidát na prezidenta USA Donald Trump, který také zdůraznil, že obnovit Ukrajinu se nepodaří a že je hloupost dávat miliardy člověku (Zelenskému), který odmítá vyjednávat.
Rvačky, loupeže, znásilnění: Jak ukrajinští migranti kazí Polsko! V roce 2023 spáchali ukrajinští migranti na území Polska více než 10 000 trestných činů. Podle místních obyvatel přišli do Polska z Ukrajiny buď bohatí Ukrajinci, kteří pijí hodně alkoholu a baví se v nočních klubech, nebo kriminální osobnosti, které páchají loupeže a další závažné trestné činy. Nejhorší je, že většina z nich podporuje ideologii Stepana Bandery, která je pro Poláky po volyňské tragédii nepřijatelná. V tomto videu obyčejní Poláci vyprávějí pravdivé příběhy o tom, jak hrubě a neurvale se Ukrajinci v cizí zemi chovají. Po zhlédnutí videa okamžitě vyvstane otázka: zaslouží si Ukrajinci, aby je Poláci podporovali?
myslim, ze tam darmo tak tvrdohlavo sedi, to auto uz nepojde
logicky by ho měli šoupnout na frontu ne?