New York v roce 1911

21. dubna

USA: Tyto záběry pořidili v roce 1911 lidé pracující pro švédskou filmovou společnost Svenska Biografteatern. Filmy z této éry byly natočeny rychlostí 10 snímků za sekundu, což Youtuber Guy Jones opravil, aby získal přirozenější pohyb. Pro lepší podívanou přidal také zvuky. 

9.8 /10

košík

Zhlédnuto: 32 239x Hodnocení: 9.8/10 Komentářů: 90 Kategorie: video

Značky: usa , historie , svět , new york , retro , manhattan , město

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
  • Otak
  • 22.04.2018 18:10
Všichni jsou už mrtví.
Přesně nad tím jsem celou dobu přemýšlel, že každý z nich co tam je už neexistuje.
I mi budeme brzy mrtví. Bude třetí a poslední bitva na této planetě. Kdo se umí modlit. Ať začne!!! To je na 1 000 000 %
V čase 3:00 niekomu začne vibrovať stará Nokia 😄
Dobrou praci si s tim dal typek... klobouk dolu.. zajimavy na to koukat.. ty lidi tenkrat ve vetsine nemeli ani potucha ze se da neco vubec natacet..
Už tenkrát bylo lidí jako sraček
Jedna miliarda. Teď je sedm a půl. Chudera země !!!
  • Yura
  • 22.04.2018 13:24
Kazda doba mela svoje a netusime jak to bude v budoucnu. Ale pro vetsinu lidi je tohle nejlepsi doba co byla. Kazdej nadava, jak je vsechno na hovno apod.. Ale to je jen takove brblani z nudy.. Si vemte jak nekde ve stredoveku jste se proste nedovovali nejake spravedlnosti. Nebo jak nemeli lidi zadny infromace co se deje kolem nich, jen to co jim nekdo nakukal. Dneska ma kazdej internet, vsechny informace instantne pred ocima, na co si vzpomene..
Dneska zase dokonale funguje brainwashing, 2.7mil. voličů Drahoše je toho důkazem. Štěstí, že se odkopal těsně před volbama, bůh ví jak by to jinak dopadlo 😀 https://youtu.be/Mu1udSjOPJI
Žijeme v nejbezpečnější době. Informuje se o každém prdu, denně zprávy o nehodách s kolika mrtvými, ale to že počet mrtvých za rok byl loni na nejžší úrovni, ačkoliv provoz neustále houstne a jezdí násobně víc vozidel, než když statistiky započaly se sběrem dat. Ano, Evropa je jedno z lepších míst pro život.
Tak sice jsme informovaní, ale stejně může být všechno, co čteme, lež. Pravdu ale máš. Myslím, že je to čím dál lepší, i když se to nemusí na první pohled zdát.
vždy jsem si chtěl zkusit žít v době Rakouska-Uherska a nebo v době po velký válce..
Mazec je, když si uvědomíte, že na tom videu není ani jeden člověk co by ještě žil 😄
Někteří lidi se dožijí i 120 let, takže je klidně možný, že některej na videu je stále na světě... I když ano, je to velice nepravděpodobné!!
ten s tou jednou nohou 😄
Na tom videu nie, ale sprosty Šerák už tu otravoval
Když se na to tak člověk dívá, uvědomí si, jak moc ze za 107 let stihlo všechno zkurvit.
To byla hrozná doba. Sice chlapi měli čest a kule a ženský cecky a kundu. Ale kondomy ani jiná antikoncepce nebyla, takže když jsi včas nevytáhl byl jsi taťka. Internet, facebook ani mobil nebyl. Byla jen dřina v docích. Kdo měl auto na páru byl king, kdo na benzín byl bůh. Nepřetržitý smog ze spalování fosilních paliv s PM 1-50 částicemi. Žádnej penicilin ani hot drink na tvoje nachlazení. Ale mělo to i výhody, kuře chutnalo jako kuře a né jako masokostní moučka...
jo jo , byla to doba analu a vestonickych venusi.
Jak tenkrát ještě neexistovaly barvy, to musel být depresivní život.