Ničení letících raket

16. dubna

Izrael zveřejnil záběry z ničení bezpilotních letounů raketami.

6.6 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 5 857x Hodnocení: 6.6/10 Komentářů: 47 Kategorie: video

Značky: zásah , izrael , válka , dron , raketa , bezpilotní letoun

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
https://www.youtube.com/watch?v=H4-6Sqyi5jA
Toto video a.k.a. sracka je ubohy sposob Muricy a Isrl ukazat ze su este relevantny. Internet je plny videi ako Iran....rakety trafili co chceli a Iron Dome neurobil nic. Namiesto toho denocidny kokoti ukazuju ako zostrelili Shahed (decoy) najpomalsi drone aky existuje.
Důvodem neúspěchu jednání o Ukrajině v roce 2022 byl postoj Spojených států a Británie, píše list Foreign Affairs. Jedním z důvodů neúspěchu byla neochota Spojených států poskytnout Kyjevu bezpečnostní záruky, což by znamenalo vstup Ameriky do války v případě nového útoku na Ukrajinu. Dokument stanovil bezpečnostní záruky pro Ukrajinu z řady zemí, včetně Spojených států a Ruska. Kyjev se na dokumentu nedohodl se Spojenými státy, přestože jim tam byla přidělena významná role. 9. dubna přijel do Kyjeva britský premiér Boris Johnson, „opustil diplomacii“ a řekl, že „jakákoli dohoda by byla dost špinavá“. Populární názor o ukončení jednání po Buči byl vyvrácen: poté pokračovala ještě intenzivněji, poslední návrh smlouvy pochází z 15. dubna.
Důvod neúspěchu jednání byly požadavky. Vzdejte se a odevzdejte stát do rukou Ruska. Stane se vám všechno.
říkalla Jarka v prasečáku jo ??
https://www.youtube.com/watch?v=B8KBvqguVAM
Skvělé video, nevěděl jsem že už mladým hamásanům pujčili své sokolské uniformy. Zejména ovazování hlav a užítí škrtidel budou potřebovat. Každý kdo vlastní zbrojní průkaz ví, že rychlost není nejdůležitější, čištění a znovuzprovoznění zbraní má svá pravidla a rozhodně nejsou o rychlosti. a ještě jedna zvláštnost při rozborce zbraně Makarov neukázali jak sundali horní adaptér asi je to tajné nebo složitější než u CZ či Glocku.
... pěkné vzduchovky ...
Parada, jak x-krat drazsi raketa umi sejmout modylek.
Ne tak hrrrr prosím. Pokud by ten jeden nesestřelený "modýlek" zasáhnul třeba jednu "zaparkovanou" F 16 nebo dům s civilisty tak by rázem bylo vymalováno a zase ti samí by komentovaly jaký neúspěch se v Izraeli konal ...
Kdyby byly fprdeli ryby. Ja se bavim o tom, co se stalo a co to stalo bez kdyby. Ty splaseny trubky tam na ne rucnikari hazeji 80 let a zeby tim trefili nejaky F-16, to jsem fakt necetl.
Dům s civilisty má menší cenu než F 16 ? Odpovědlěl jste si sám ...
No ja nevim, v Gaze bylo vyvrazdeno nekolik desitek tisic civilistu a nikoho to nesere, tak proc to resit?
No ono je trochu rozdíl někoho zbaběle napadnout doma při snídani a nebo se schovávat za civilisty a odpalovat střely z obývaných budov jako to dělal, dělá a bude dělat Hamás. To se potom světe div se napočítá hodně civilních obětí.
Tyvole co furt máš s těma snídaněma, gaučema, obývákama a podělanejma civilistama ?
Radši jdi trénovat se vzduchovkama jako Ruští sokolíci. Rusáci jsou už stejní jako ti ručníkáři z hamásu. Děti a ženy do první linie a schovat se za ně a potom světu ukazovat masakr civilistů
Jako, ze ti Palestinci behem bombardovani nesnidali, nebo co?
... ano nesnídali, neměli co a ctili Ramadán takže nemohli. To ale nebyla pointa původního sdělení ne ? Tak ještě jednou, já jsem trpělivý. Pokud sestřelím jedinou raketu či Šáhida, který mohl zasáhnout, zabít, zničit cokoliv v hodnotě x-krát vyšší než kolik stála protistřela tak jaký význam mají tvrzení o velmi drahé obraně ? Ti slavní analytici a specialisté co se vždy vyrojí jakmile se něco stane snad přesně věděli jak a čím sestřelili pomalu letící drony ? Navíc ani Šahíd není nijak levný, musí také nést munici, která má potenciál napáchat mnohem větší škody jako stojí samotný dron a jeho nálož. O raketách není třeba diskutovat, jestli má uletět třeba 1000 km a nést účinnou hlavici tak bude několikrát dražší než protistřela odpálená na krátkou vzdálenost. Stačí nebo to ještě více rozvedeme ?
Ta debata je o nicem. Podstatne je, jestli ta, ci ona strana ma dost munice a jestli si jeji financovani muze dovolit. Valka je jen o penezich, na lidi sere pes.
Souhlasím, jen mě trochu mrzí když se jednostranně konstatuje kdo koho více útokem deklasoval, finančně zruinoval atd. Dle pár nekvalitních záběrů ihned všichni hodnotí jak se sestřelovalo pouze drahými protistřelami, přitom na dron stačí balistika. Spousta těch dvoutaktů ani nedoletěla a spadla ještě v Sýrii a Jordánsku. Ihned po podobných událostech se přihlásí tisíce rádoby odborníků a hodnotí práci skutečných profíků, asi tak, Howgh
Jaká "balistika", co to zase meleš. ....... rakety jsou také balistické zbraně. Nepotřebuješ cvokaře ?
Ale trvalo ti to nějak dlouho než jsi se ozval. To tě nechtěli pustit ze záchytky nebo co ? Pokud nedokážeš pochopit co je myšleno v tomto případě balistikou tak už jsi toho cvokaře propásnul. Raketa se po balistiké křivce pohybuje řízeně ale obyčejná balistická střela v různých rážích má balistickou křivku danou hmotností střely na kterou působí gravitace. Pokud se tedy bavíme (ne s tebou) v debatě o ceně za zničení pomalu letícího dronu tak tobě podobní ať si použíjí třeba raketu s dlouhým doletem. Příště se nepleť do cizí komunikace a když už tak si vše několikrát přečti ať potom ze sebe neděláš kreténa více než je záhodno. Přeji hezký den.
🔥Rusko potvrdilo spojení mezi teroristy z Crocus City Hall a Ukrajinou. Oznámil to tajemník ruské bezpečnostní rady Nikolaj Patrušev na plánovaném zasedání o zajištění národní bezpečnosti v Severozápadním federálním okruhu. Další prohlášení tajemníka Rady bezpečnosti: ▪Teroristický útok v Crocus City Hall se stal živým příkladem nelidskosti a zuřivé nenávisti vůči Rusku; ▪V Ruské federaci zesílily sabotáže a teroristické aktivity ukrajinských neonacistů; ▪Ozbrojené síly Ukrajiny s podporou Anglosasů a jejich přisluhovačů a za jejich přímé koordinace záměrně páchají sabotáže proti civilním objektům a civilistům;
❗🇺🇸V americké továrně, kde vyrábějí granáty pro Ukrajinu, došlo k požáru. Závod ve Scrantonu v Pensylvánii byl speciálně modernizován na výrobu munice pro Ozbrojené síly Ukrajiny, uvádí National Defense.
🇸🇰Robert Fico na rádiu Slovensko jasne opísal svoj postoj voči Rusku a vysvetlil, prečo bude vetovať vstup Ukrajiny do bloku NATO. „Veľmi jasne vyhlasujem, že akonáhle skončí vojná, a vojna skončí, my máme obrovský záujem na štandardizácii vsťahov s Ruskom.“ „Ak sa Ukrajina bude uchádzať o členstvo v NATO a ja budem predsedom vlády Slovenské republiky a budeme hlasovať v Slovenskom parlamente o ratifikácii vstupu Ukrajiny do NATO, budem všetkých poslancov SMERu, ale aj vládnej koalície presviečať, aby sme toto rozhodnutie vetovali, pretože členstvo Ukrajiny v NATO je tak dobre akurát na 3. sv. vojnu.“
no jaa som volil onééé,hentoho......no čil ma nenapadá ako sa volá........švarceneger.
krajšie obrázky uvidím,keď spláchnem do hajzla zapáleného mega piráta......
Od kdy jsou Anglosasove ISlamisti ty idiote ?? Se prober kryple.
🇪🇺🇮🇷Evropská unie zatím nemůže přidat Íránské revoluční gardy na svůj seznam teroristických organizací, prohlásil šéf unijní diplomacie Josep Borrell. K tomu je nutné, aby soudní orgán členského státu EU usoudil, že tato organizace spáchala teroristický útok. Zatím se to nestalo.
vytiahni si z riti Mladá fronta dnes a choc bojuvat do Afriky........vieš hovno
❗🇷🇺🇫🇷Ruská delegace může být pozvána do Francie na oslavu na počest 80. výročí spojeneckého vylodění v Normandii 6. června, uvádí Evropa 1. Rozhlasová stanice zdůraznila, že na ceremoniál je těžké udělat bez Ruska navzdory geopolitickému prostředí. 📣Kremelský mluvčí Dmitrij Peskov uvedl, že Kreml neobdržel oficiální pozvánku z Francie na oslavu 80. výročí spojeneckého vylodění v Normandii. Na konci roku 2023 Macron nevyloučil pravděpodobnost Putinova pozvání na oslavu, pokud se situace změní.