Nikola z Brna

18. října

21letá amatérka Nikola z Brna se ukáže na Czech Castingu.

7.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 9 287x Hodnocení: 7.0/10 Komentářů: 10 Kategorie: porno

Značky: bruneta , sexy , pov , amatérka , brno , czech casting

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Nikoly, Ingridy, Žanety aj Kunigundy sú fifleny...🤭
no v ten čas jsem spal asi hacker!
Když vylezu ze sprchy s tvrdým, obvykle ženě říkám "madam, mám k vám prosbu". Ale poděkovat za spolupráci, to musím vyzkoušet.
Se slušností se dostaneš nejdál, někdy i nejhlouběji.
kundaP ěkná asi máte prahu ojetou budulínci.
Taková klasika, jednoduchá loserka a bývalá sídlištní mrdna, prcá od 13, v 16 si od nějakého blbečka nechala naštěkat do boudy, jinak ale nic neumí, ani posranou ekonomku nedodělala, protože prcala, nakonec tedy prodává tělo, nic jiného nabídnout nemůže. Takovou chceš doma. Až se tomu jejímu časem omrzí, požene se na sociálku pro dávky a zbytek života zasvětí marnému hledání náhradního fotra pro parchanty a pana Peněženku pro sebe, což dopadá tak, že bude střídat chlapy jak fusekle, ti si z ní udělají akorát na chvíli mrdací hračku, pravděpodobně zabřezne s některým ještě potřetí a prosockuje život. Takovou chceš. Aspoň ten ksicht ujde.
. . . kolikrat podvedla partnera? . . . hluboke zamyšlení. . . prej třikrát ale pozor bývalého,se stávajícím je pár hodin tak to bacha to neee. . . . co natáčení porna. . . nechci s tím být spojována, takže spíš mít u toho rozmazaný obličej. . . j jasný. . . . 13 minuta. . . klekni a kuř. . . bude z ní klasický případ jak popisuješ 🐐
Smočil bych...
Tak co nám dnes předvedeš?