Nová FB stránka

07. dubna
Naše facebooková stránka s téměř 30 tisíci fanoušky a 6500 fotografiemi byla po cca 5 letech nenávratně zrušena. Vysvětlení uvnitř příspěvku. Novou stránku rozjíždíme ZDE, takže kdo má zájem, ať lajkne. Kdo ne, tomu budou rozkopány koule.
9.2 /10

košík

Zhlédnuto: 48 691x Hodnocení: 9.2/10 Komentářů: 142 Kategorie: galerie

Značky: skandál , zvěrstvo , peníze , facebook , šikana , korupce , cenzura

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Milky.fly napsal... Opravdu má NDR zapotřebí mít nějaký zkurvený facebook? --- Přesně tak!! Vymrdej se na to Košiku a raději ten čas věnuj stránkám 🙂. Nebudeme přece podporovat nějeké mrdky z USA 🙂.
kokot cukrberk
sakra ta je
Opravdu má NDR zapotřebí mít nějaký zkurvený facebook?
DjinnOn napsal... ohmygod napsal... dekuji za optani, ale celkem na sobe makam, tazke bych nerekl, ze se nudim.. jasne ze je toho dost co bych jeste potreboval a chtel dosahnout, ale zacal jsem cas chapat krapet jinak, takze vim, ze budu mit dost prilezitosti se k temto prestavam ci cilu dojit ci jen priblizit.. ale i v realu dost bojuju s hlouposti a najivitou a i prez to dokazu prohlasit, ze jsem optimista! Jeste neco mas na srdci ? Chces vedet treba cislo ponozek ? Hezky den preji! ____________________________________________________ Ale já jsem se tě na nic neptal...
Mortaleth napsal... fejsbůkáři všech zemí, polibte mi prdel YES - souhlas!!!
Mortaleth napsal... fejsbůkáři všech zemí, polibte mi prdel AMEN
fejsbůkáři všech zemí, polibte mi prdel
Nahotu prej..:D že tam nezletilý pipky dávaj mnohem horší fotky, to nikoho nesere..:) Každá stránka o fitness je větší porno, než tohle.:)
já to říkám furt-vyserte se na celej židovskej fejzbůk-když potřebujete tady ty sociální pičoviny,jděte na ruskou V kontakte a máte vystaraný-a té židovské piči cukrberkovi z toho praskne ten jeho obřezanej čurák!!!