Nová tisková mluvčí Bílého domu

08. května

Pár snímků 32leté Kayleigh McEnany (168 cm, 59 kg), která byla nedávno jmenována  novou tiskovou mluvčí Bílého domu (v pořadí již čtvrtý tiskový tajemník/mluvčí Bílého domu za vlády prezidenta Trumpa). Je vdaná za profesionálního hráče baseballu Seana Gilmartina, má malou dceru, absolvovala práva na Harvardu a studovala i mezinárodní politiku. Během stáží pracovala během v Kanceláři komunikací Bílého domu nebo komentovala události v televizích Fox News, CNN a Real News. Proslavila se hlavně svým negativním postojem vůči LGBTQ komunitě. 

Poté ji jako mluvčí najal Republikánský národní výbor. Také napsala knihu "Nová americká revoluce: Tvorba populistického hnutí".

 

1.května 2020 Kayleigh McEnany uspořádala první tiskovou konferenci ve funkci. Bylo to poprvé po 417 dnech, kdy američtí novináři mohli mluvčí položit otázku (její předchůdkyně Stephanie Grishamová za celých devět měsíců, kdy Bílý dům zastupovala, neuspořádala ani jednu tiskovku).

„Nikdy vám nebudu lhát,“ slíbila novinářům.

7.7 /10

košík

Zhlédnuto: 34 425x Hodnocení: 7.7/10 Komentářů: 74 Kategorie: galerie

Značky: sexy , usa , donald trump , blondýna , milf , politika , tiskovka , inteligence , bílý dům

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
už vidím ty fleky na jejich hadrech alá Lewinská
to budou ale trampoty
ta se tam prošoustala a teď děla madraci i trumpetě. Holka nedá nohy k sobě
Laň co neudrží nohy u sebe 😃
A má boční vývod?!? to by mělo zaznět v popisku...
Zajímalo by mne, co to je, nevypadá jako stomie, u ní je pytel větší a nemá hadičky.
Aha, někdo dole už to popsal, pooperační dren.
Nikdy nam nebude lhat? No ona lhat nebude, jen budou lhat ti lide, kteri ji davaji informace 😃
Socialisti lžou pořád
LGBTQ ? Co to je? To je pro me novinka to k lesbam,teplousum,transkam pribyli jeste nejaky bezpohlavni mimozemstani ? Cenim kazdyho cloveka kterej je proti dnesnim zvracenym trendum
Az mi pripada tohle vsechno LGBT ze je to jen pokus mimozenstanum dokazat ze nejsme az tak netolerantni hovada ze umime zit i s mimozemstanama a tak ufonum co rekli ne vas neprijmem jste agresivni,sobecky mrdky dokazujou ze bysme dokazali zit s mimozemstanama xD Jinej logickej duvod k tomu co se deje nevidim.
A to jeěště je LGBTQIA...zastřešující navíc queer, intersex a asexuální osoby
Proc maj proboha asexualove potrebu pridavat se do spolku sexualnich zvracencu ? To trosku nechapu tak jestli si asexual tak mas sex u pici a neresis staras se o neco jinyho...rozhodne se nepridavas ke spolku sexualnich zvrhliku...to je na hlavu a moc jim teda tu asexualitu neverim spis jsou to ubozaci ktery nikdo nechce a tak skusili stesti mezi zvrhlikama tak si urcite vrznou !
to je bytost Q tak je moc neser nebo lusknou a...
Američanky sú hnusné vzhladom aj mentálne
Pičo každej tvůj komentář je jen opovrhování Amerikou. Co kdyby sis místo toho trollení tady zašel vošoustat nějakou krasomilu z osad u Košic? To jsou stejný mentální giganti, jako ty. Tam máš rovné rusofilku 🙂
Pičo keby si vytrčil nohy dálej ako je tvoja osada tak vieš, že je to pravda. A dakujem za návrh ale dnes som už pretiahol 3barany a krasomilu už naozaj nezvládnem. A na Rusko ako aj teba z vysoka jebem
Ži tam aspoň rok a potom pochopíš aká je to podľa nich : najdokonalejšia krajina na svete
Jsou bordelářky, líné a hlavně většina Američanek neumí vařit. Ty bohaté mají na to lidi nebo luxusní restaurace, ty chudé žerou sračky z levných fastfoodů a pak jsou z nich prasnice. Obezita je tam obecně poznávací znamení chudoby. Pracháči si dávají na vzhledu záležet, protože vzhled je tam na prvním místě. Hadry, tělesná kondice, perfektní figura, péče o tělo obecně.
Dík mám tam rodinu a jezdím tam pravidelně rusofilíku z osady. Dále netřeba pokračovat 🙂
chtěl bych vidět ty vaše princezny doma, tahle kdyby vam roztahla namrdaná někde v baru tak skáčete jak psi
Bez mejkapu nic moc.
Zeman má taky mrdatelnou mluvčí 🤡
No jooo, jak je něco z Jů es ey.... by se mohli někteří posr že... 😃 😃