O fous #461

24. listopadu

21. listopadu 2020, Algarve International Circuit, Portugalsko: Jezdec Moto2 Aron Canet si vybral velké štěstí, když spadl při závodu ze svého stroje a byl málem sejmut od několika závodníků.

9.2 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 18 379x Hodnocení: 9.2/10 Komentářů: 34 Kategorie: sport

Značky: rychlost , o fous , motocykl , štěstí , závod , nebezpečí , portugalsko , motorsport , závodník , okruh

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
co to ma za hrb?
Abys mohl být dobrý motocyklový závodník, musíš mít hrb. Všimni si, že ho mají téměř všichni.
V tom hrbu má beer a od toho mu vede hadička do pusy, proto se žádnej závodník nebojí jezdit rychle. taky jim to prej chrání pátěř, pokud to vychlastají celé mají smůlu a nejsou při pádu chráněni.
není nad teplej Primus z hrbu
Hrb tam taky je kvůli bezpečnosti, zlomení vazu a páteře. Při pádu se helma opře o ten hrb a nedojde tak k velkýmu záklonu hlavy.
1. Je to kvůli aerodynamice pro plynulé proudění vzduchu, když na rovince zalehne za přední plexy. 2. Chrání to páteř, když chytne Highsider, při kterým s sebou může mrdnout o zem dost slušnou silou.3. Je v tom samozřejmě i to pivo. Ale četl jsem něco o Argusu 😉
prej "teplej Primus z hrbu" to je vůůůl 🤣🤣
To mi pripomelo: Kdysi jsem si se synkem koupil snowboard. Poprvy jsme vyrazili - udelal jsem teplej caj do plechovy termosky, namazal chleby, dal vsechno do batuzku a hura na sjezdovku. Nikdy jsem na tom nestal! Po 5m hned pad na zada. Chleby nasracku, a tu obtisklou termosku na pateri cejtim dodneska 😞

Zobrazit celou diskuzi