Obrovské množství vody se prohnalo obývákem rodinného domu

18. srpna

Město Colorado Springs se nedávno stalo svědkem jedné z nejničivějších přírodních katastrof, které se v oblasti udály za poslední desetiletí. Během stoletého povodňového cyklu se přes město prohnalo obrovské množství vody, která nemilosrdně zasáhlo obydlené čtvrti, a rodinný dům pana a paní Wagersových se stal jednou z jejích obětí.

 

Vše začalo jako běžný letní déšť, který se ale rychle proměnil v prudkou bouři. Během několika hodin se situace stala kritickou a proudy vody začaly zaplavovat ulice. Wagersovi byli doma, když se jejich život změnil během několika minut. „Slyšeli jsme hřmění, jako by se blížila lavina, a pak se náš dům náhle začal třást,“ popisuje paní Wagersová moment, kdy se na jejich domov valilo obrovské množství vody.

 

Voda prorazila zdi jejich domu a doslova propláchla obývací pokoj, než se ztratila v zadní části pozemku. Zatímco rodina byla zázrakem nezraněná, škody na majetku byly enormní. Nábytek, elektronika a další cenné věci byly nenávratně zničeny.

 

 Wagersovi nyní čelí dlouhé cestě obnovy, ale i přes tuto tragédii jsou vděční, že všichni členové rodiny vyvázli bez zranění.

7.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 5 013x Hodnocení: 7.0/10 Komentářů: 3 Kategorie: video

Značky: bouřka , bouře , voda , záplavy , dům

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
takáto povodeň by sa mala prehnať naprieč celým usákovom!
  • Okay
  • 18.08.2024 19:32
Plovouci podlaha, voda az do baraku, co by jeste chteli vic?
Lol.😁