Ocelot vs. papoušek

20. srpna

PERU: V peruánské rezervaci Tambo Blanquillo se podařilo natočit vzácný útok ocelota velkého na papouška aru zelenokřídlého.

9.3 /10

košík

Zhlédnuto: 17 470x Hodnocení: 9.3/10 Komentářů: 26 Kategorie: video

Značky: lov , příroda , útok , zvíře , šelma , kočka , jížní amerika , papoušek , ara , peru , ocelot

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Arové jsou skvělí domácí mazlíčcii. Hodně společenští. Akorát člověka můžou i přežít (60-70let). Mnohem chytřejší a zábavnější, než zpičené a smradlavé kočky. (Teď nemyslím toho Ocelota).
Evidentně jsi nikdy kočku neměl, jinak bys takovou mrdku nemohl nikdy napsat.
nejlepší je stejně pes, kočka je mrdka, pes je nejlepší přítel, ikdyž tě nikdo nemá rád a seš hnusnej jak prdel, pes tě bude milovat vždy, teda pokud se k němu nechováš jak největší čurák 😄
kočky jsou pro zakomplexovaný udioty
Ty vole já jsem nějdřív četl Arabové. 😄
Všichni jste čůráci, nejlepší je mít prachy
Jo vlastně, promiň, já zapomněl, jsou to přeci zvířata s osobností (čti: divoké piče). 😄
Přesně tak, vole. Kočky jsou nezávislý, nepotřebujou být fixovaný na páníčka jako čokl, můžeš je nechat doma pár dnů bez dozoru a rozhodně nejsou smradlavý. Naopak, kočka je daleko čistotnější než pes.
to není fixace to je oddanost, akorát v dnešní době si pes nemůže jít ulovit k někomu třebas slípku ale kočka ti myš chytne kdekoliv, tak tak nebreptej hovna, jasně kočka když se někam vysere, třeba do peřin tak to rozhodně nesmrdí, sice se čistí ale je všeobecně známo že kočky prostě smrdí, tak táhni do pie kočkomile a nějakou jdi vyprcat třeba..
Co se to do mě naváží za vymrdanou prdel? Kočka možná někdy smrdí, ale rozhodně ne tolik co ty, což je taky všeobecně známo, ty kokotí hlavo.
aha aha, takže kámo komu vlastně nalháváš? mě nebo sobě? prvně že kořky nesmrdí a ted že ano plus mě urážíš? tak co jsi to za chlapa že si nestojíš ani za svým názorem, asi stojíš za hovno jakocelý tvuj příspěvek, peace 😄
Pleteš si příčinu a následek, buzerovat a urážet jsi začal ty mě.
Ty jejich hajzly smrdí, když k někomu přijdeš. Akorát jak s tím žiješ tak už to necítíš. Kočky můžeš nechat doma pár dnů bez dozoru jen díky tomu, že se naučily srát na určité místo. Jen pro informaci, to umí i náš domácí králík + taky přiběhne na zapískání, panáčkuje na žrádlo a nechá se mazlit uplně stejně jako ty zamrdané kočky, a čistotný je až až. A navíc neotravuje při hlazení tím čuráckým předením.
Ale hovno, pokud není páníček debil, tak kočičí záchod uklidí pokud možno hned a nesmrdí tam nic. No vidíš, i blbej králík se naučí srát na jednom místě, a čokl ne. A to pro tebe čurácký předení je náhodou příjemný, lidem to pomáhá zmírňovat stres.
Aspoň kočky dokažou byt od psa samostatne. Když někam jedeme tak kočky hodime ven a ony se o sebe postarají narozdíl psovi musí někdo davat každy den jidlo.

Zobrazit celou diskuzi