Ohňostroj arabské armády

27. prosince

SAUDSKÁ ARÁBIE: Národní garda si zastřílela v poušti. Ukázky se zúčastnil i korunní princ Mukrín bin Abd al-Azíz.

3.7 /10

košík

Zhlédnuto: 7 550x Hodnocení: 3.7/10 Komentářů: 60 Kategorie: video

Značky: střelba , zbraň , army , technika , saudská arábie , armáda , arabové , raketa

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
  • zagy
  • 27.12.2017 19:16
Bez ropy by dodneska jezdili na velbloudech a spali ve stanech, mrdky
Však zase budou, neboj...
Akorát po evropě. Bojím.
si udělaj o šrapnel defekt na velbloudovi, až se rozutečou do stanů...
stejně mi je to něaký divný vidět arabáče s iphonem v ruce 😄 prostě i když jsou za vodou, tak je to pro mě stejná verbeš jako ty usmrkaný indové a dementní afričani (slováci)
Dementní afričani (slováci) jsou podlidi.
Potřebovali vystřílet nějakou munici. Končila jí expiračka a než to nákladně likvidovat nebo to posílat nějakým rebelům nebo tak podobně, to si radši udělají ohňostroj 😊
Tak alespoň umí správně natáčet na mobil...
Podobný ručník máme v kuchyni.
ty vole ja bych je vlatil rakoskou od rana do vecera.. jen vydim ty jejich hadry tak je me zle... ne ze bych byl rasista.. to ze sou to cmoudi zasrani je me uplne u prdele.. ale ta jejich inteligence na nule.. to me vytaci do cervenejch..
Pica trikrat bych je prejel Teckem tam a zpatky... kurvy jedny..
napsat vydím chce docela velkou kuráž si myslím 😄 no offense 😄
Zlodej krici: "chytte zlodeje". Vidim nevydim, uz podle tech jeho vet clovek pozna, ze se jedna o stejnyho blba jako sou ti arabasi.
Píšeš tady o inteligenci ve stejné větě, kde zmiňuješ rasismus proti arabům. Doporučil bych ti si něco přečíst o pojmech "rasa", "etnikum", "rasismus". Ale klidně si žij v té své bublině kde arabi jsou jiná rasa a kteří ti jsou vlastně u prdele a proto nejsi rasista 😄 😄 Alespoň sem tam někoho pobavíš jako teď.
co jsi to vyplodil za sračku? už jen když vidím " né že bych byl rasista" tak se mi chce blít.
Njn hosi. to kdyz to ma nekdo uplne v prdeli. Jeste me muzete napsat ze tohle sem psal hodinu bez chib. 😂 ten rasismus byl zamerne abych si na ne mohl pekne zanadavat.. pokus o sarcasm..a Tecko je tank.. nevideli jste Tankovej prapor kokoti?
Na co si tady hrajes kokote? 😄 😄 ty se cejtis jako stejna rasa s nema? pro me teda jsou uz necim cinknuti.. ikdyz jsme podle vedcu stejna verbes... bez psat dodatky a clanky na Wikipedii... a nauc se cist mezi radky...
Já si na nic nehraju. Já se ti jen veřejně vysmívám za ty píčoviny co píšeš.
Víchodňárskej vidlák si bude hraát na to, že je něco víc. Strč si rákosku do řiti ty nadčlověku. Když to máš v prdeli, tak sem nepiš ty šašku.
Prosím tě, udělej mi radost, nauč se česky, negramote. Bolí z toho oči.
No jasny 😄 Podle me zijes vic na vychode nez ja.. uz jsem doma ale mam za sebou 6letej pobyt v prdeli jako je UK a LND... a neco o nich vim... bez urazky vsech Prazanu.. ty Prazando Ano myslim si ze jsem vic aspon nez tihle dementni snobaci co utracej takovy penize za takovy picoviny jako jsou na videu a myslej si jak jsou nejlepsi.. pro me jsou to burani co ten svet kurvej a ne jen po moralni strance.. Dubai je navonena bida. krome hotelu a veze...
No clovece asi mas pravdu. Totalne jsi me odzbrojil. Chce to asi hodne inteligence byt hnidopich...
Hele ani ne, já nejsem zrovna chytej člověk, ale umím používat google, takže se nestává, že bych psal kokotiny jako ty. Zase chápu, že když vidíš araba tak si triggernutý jako feministka co vidí chlapa a už ze sebe máš problém dostat normální myšlenku. Tady v komentech je více takových "feministek", ale ty si napsal bezkonkurenčně největší hovno.
No nazor ti brat nebudu.. ale uz sem psal ze me je to u prdele.. to znamena ze pred tim nez napisu komentar kterym se pekne vyventiluju nebudu studovat google ani pravopis.. dokonce mam aj hodne znamejch cernejch a cmoudu z pobytilu v cizine. ale tyhle bohaty cmoudy nesnasim.. a feministky taky... to je uplne stejny zlo jako ti co honej v mhdcku..
Prosím tě, udělej mi radost a vydloubni si oči Serakovo čůrákem.
U mě jseš jasnej buran ty a je úplně jedno kolik let si svojí prdel nastavoval v UK a LND ty světazanálku. Píšeš hovna a tedy jseš hovno.
Vřele Vám děkuji za Vaši pozornost. Nyní můžete jít bez obav do prdele.
Není zač, až to bude zase zapotřebí, tak tu vyblej podobnou sračku a já se rád opět ozvu.
Co na to říct
trochu to zní jak krupobití 😄
Jedna vypálená střela stojí tolik, co celý ohňostroj v Praze 😄
Ale prosim tebe nevykladej. Bez si dat zelenou a spocitej si drobaky v kasicce, misto psani picovin
Jej pán bohatý a přechytraly se ozval co všechno umi a zná, mě poslal do hospody na pivo a lukasarchera na zelenou , ty budeš asi kapacita , nejmenuješ se Kalousek nebo Sobotka?????? 👎
Ne, Babis blbe.
Ano všichni sme tu blbové , jenom ty jsi pan chytry . 👎
Blbej mozna jsem, ale ty Stano, ty ses ultra blb 😄
Jojo určitě maš pravdu a ja mam klid a podle tvých kritik jsi blb a ještě k tomu čurák omezený, ale klidek chapu to nemužeš za to, s tim se člověk narodí , chce to jen dobrého psychologa , popapaš prášky a možná něco rozumného aji napíšeš , budeme ti všici fandit vydrž chce to pevnou vuli 💉
Vidis Stano, u me nejaka sance je, u tebe je to bez sance, a tak se vsichni budeme modlit, aby si zavrel hubu a uz sem nic nevyplodil 😄
Vše v dobrem , hlavně zdravíčko do nového roku 😊
Tobe taky Stano, stastnej novej rok!