Opatrný zápasník

26. listopadu

JÍŽNÍ KOREA: Kvůli tomu, co se stalo v prvním videu, byl jihokorejský MMA zápasník Park Dae Sung obviňován že sexuálního obtěžování. Po dalším vyhraném souboji už se focení s "ring girl" statečně vyhýbal. 

9.8 /10

košík

Zhlédnuto: 33 377x Hodnocení: 9.8/10 Komentářů: 76 Kategorie: sport

Značky: sexy , nebezpečí , focení , asiatka , mma , klec , smíšená bojová umění , strach , jížní korea , asiat , asie , ring

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Fuj co to má za uši. Se nedivím, že se nechce fotit
Jestli myslíš toho frajera tak u toho si říkám jestli vůbec něco vidí
Takové uši má každý zápasník
Asi měl zápas s Mikem Tysonem....
Řiká se tomu tzv. květáky, karfioly, když dostáváš hodně rány jako fighter na uši/hlavu tak ti chrupavka a potrhané krevní cévy v uších udělá tohle. Jediná možnost, jak se toho zbavit, je vytáhnout krev injekcí, nebo proříznout, dát tam dren. Nicméně když to necháš a zatuhne to tak si v hajzlu a můžeš jít pouze na plastiku s tim, že když tě do toho někdo majzne tak to můžeš opakovat znova.
Docela sleduju zápasy a sám dělám kickbox, ale tohle vidím poprvé. Člověk se pořád učí
Hm, a teď si vem co to dělá s mozkem který je jenom kousek pod tím uchem.. 😃
No tak to sleduješ asi ve špatnym rozlišení. Takové uši má Krpálek, Procházka, Khabib, Vemola, Végh,...... Není to ani tak o úderech, jak o smýkání se přes uši při zápasníckých technikách, jako je škrcení a podbně kdy jde velky tlak a tření přes ucho při vysmekávání hlavy z uchopu.
Teď koukám, že mají taky divné uši, ale nevšiml jsem si toho dřív, až teď. Rákosník je má echt hnusné
Podívej se na našeho zápasníka Lukáše Krpálka. Taky má ušiska jak frajtr staré indiánské squaw
Já dělal za mlada dlouho judo a náš trenér měl taky takové uši. Taky mě vždy zajímalo, ale bylo mi blbé se ho ptát.
Na "květáky" trpí spíše zemaři a to kvůli pozicím při boji na zemi. Můžeš občas vidět při wrestlingu nosit helmy jako Petr Čech. Nebo i při rugby.
jenže když se podíváš na Krpálkovo syna, tak má taky takový plachty, takže jenom zápasem to nebude !😏 https://g.denik.cz/1/10/judista-krpalek6_denik-320-16x9.jpg
Mnohem víc to mívají judisti a zápasníci, případně MMA zápasníci, než boxeři, kisckboxeři atd. Vzniká to spíš rolováním uší v různých "pákách a kravatách"

Zobrazit celou diskuzi