Pád meteoritu

20. května

V noci ze soboty 18. května na neděli 19. května 2024 bylo možné v Portugalsku možné spatřit velkolepý pád meteoritu.

9.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 4 511x Hodnocení: 9.0/10 Komentářů: 16 Kategorie: příroda

Značky: meteorit , noc , obloha

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Tak to uvedem na pravou...Meteorit , je to co hapá na Zem, tohle je Meteoroid(meteor)..ke všemu když takhle parádně šajní, tak se mu říká bolid..
tohle si nechám patentovat,meteorit jako noční osvětlení,teď už jen zbývá jak vyřešit aby pravidelně padali? no nic,jdu na to
Přirozený štít země zafungoval tak jak má a navíc s nádherným efektem jako skoro vždy v těchto případech, akorát pořád nechápu koho chce zde planeta chránit ?
to co sama vytvorila tedy i nas! pochybujes snad o matce zemi? Dovolujes si kritizovat jeji vytvor ty cerve zasranej mizernej. Proti ni si sracka.
Vytvořila nás v době kdy jsem s úctou a respektem přistupovali ke všemu kolem sebe...ale doba se poněkud změnila nemyslíte ?
Takže ji označujete jako chybující entitu? Pak má na tom jaký člověk je, přímou odpovědnost. Nebo snad člověk stvořil člověka?
Jak víte co je konečný záměr? Co když to co člověk dělá je princip kterému nemusíme rozumět a je to jeho účel je to cíl evoluce? Jak může člověk tvrdit co je správné a co ne? Když nezná původ a důvod života na této planetě. Kde berete tu jistotu, že to co děláme je nesprávné? Z pokřivené lidské logiky o které sám tvrdíte že je chybou? Pak své tvrzení zároveň vyvracíte...
Co je správné a co ne usuzuji na základě faktů jsem realista nikoliv snílek. Nežiju v pohádkách jako mnozí, hledám a nacházím odpovědi a budoucnost nevypadá vůbec tak růžově jak nám ji vykreslují mnozí normalizátoři a sluníčkáři, kteří se nás snaží uspokojit všemi možnými způsoby od zábavy až ke konzumu a tím nás odvést od reálných problémů jako je přelidnění, znečistění, nedostatek vodních zdrojů, ničení pralesů atd.. na planetě je tolik problémů a ti co nežijí v pohádkách ale nohama pevně na zemi vidí. Nic evolučního na ničení planety nevidím je to jen bezohlednost a sobeckost lidského druhu, který naprosto ignoruje ten fakt, že zde žijí také mnohé jiné druhy. Připadáte mi jako rastafarián, který má brko v hubě a čeká, že mu přiletí pečený holub do huby. Člověk musí vstát a zasýt aby sklidil a nikdy ne jinak !
to bol iba levný český meteoriť.....
ještě že nebyl ze Slovenska, to by byla létající hromada hnoje
  • Joan
  • 21.05.2024 04:02
ukroši jsou rozlezlí až v Portugalsku !? 😏
Oni prichazeji..
dik bacili.....
jebat na to.....šecko drahé,nescú robit.....ludom jebe.....
unesou vás svlíknou a zavedou anální sondu a pak vám vymažou pamět a opijí.
Pokavad si budou brat pouze vzorky spermatu,pripadne exkrementu a u analni sondy budu mit pravo veta,jako na kolonoskopii,tak je to celkem prijatelne..BTW,tohle maj nektery holky kazdou sobotu na zabave.