Padající mroži

13. dubna

RUSKO: Úryvek z dokumentu "Our Planet" od britského režiséra a přírodovědce Davida AttenboroughaN a Netflixu, ve kterém jsou zaznamenány pády mrožů ledních z útesů u Beringova průlivu. Filmaři tvrdí, že na pevninu mrože vyhání globální oteplování a nedostatek ledovců. Jiní zoologové to označují za blbost, a ploutvonožci lezou nahoru se ukrýt před lednimi.medvědy.

4.8 /10

košík

Zhlédnuto: 28 342x Hodnocení: 4.8/10 Komentářů: 71 Kategorie: příroda

Značky: dokument , rusko , zvíře , pád , david attenborough , skála , útes , netflix , mrož

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Někde jsem četl "za scénou" z natáčení tučňáků na antaktidě. Hejno o milionu kusech. Všude mrtví jedinci, co nepřežili zimu a s jarem začali tát a tak strašně smrdět, že to štáb nemohl vydržet. A v dokumentu pak krásný bílý sníh a tučňák, jak si staví hnízdo z oblázků. Ale ukázat nám to nemůžou. Nikdo by na to nekoukal.
To je evoluce. Příští model už se narodí s křídly.
dpc, ještě , že máme tu gravitaci. jinak by to taky mohli být létající mroži. tohle mě fakt pobavilo, prej kvůli oteplování!! co svedou na oteplovaní příště?
  • Joan
  • 14.04.2019 02:27
řek bych, že lední medvěd žere spíš tuleně, a kdyby jako chtěl, tak si pro ty neohrabaný tlustokožce klidně dojde i nahoru !? 🤔
Lední medvěd v nouzi zaútočí na mrože... Tyhe mu to podstatně usnadňujou...Stačí aby počkal dole a má masa na ceej rok.
TVL ten Canon 50-1000mm objektiv 😃
Tahle pohádka o oteplování jen moc fajn. Ale myslím si že se s tím v podstatě nedá nic dělat. A navíc to lidi nezajímá. Jo pardon dá se jít protestovat ale pak zjistíš že lidi umí jen něco zapálit ohřát vodu a roztočit turbínu a přeměnit to na el energii. Větrný elektrárny sice fungují, ale fouká jen někdy. A buď moc, že to dělá přepětí a nebo málo, že to nestačí.
Třeba měla kráva zrovna periodu, to se ženský rozbrečí i nad zmuchlanym kapesníkem
Krava pitoma emericka ufnukana. V noci huli kameramanovi pero a rejza ju pritom mrda do prdele a ve dne fnuka kdyz prsi mrozi! Svet je padlej na hlavu.
Prijde mi, ze jsou to padavky.
tož dobři horolezci.