Padající mroži

13. dubna

RUSKO: Úryvek z dokumentu "Our Planet" od britského režiséra a přírodovědce Davida AttenboroughaN a Netflixu, ve kterém jsou zaznamenány pády mrožů ledních z útesů u Beringova průlivu. Filmaři tvrdí, že na pevninu mrože vyhání globální oteplování a nedostatek ledovců. Jiní zoologové to označují za blbost, a ploutvonožci lezou nahoru se ukrýt před lednimi.medvědy.

4.8 /10

košík

Zhlédnuto: 28 385x Hodnocení: 4.8/10 Komentářů: 71 Kategorie: příroda

Značky: dokument , rusko , zvíře , pád , david attenborough , skála , útes , netflix , mrož

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Super, už i z dokumentů dělají reality-show. Hlavně vzbudit v divákovi falešné emoce a pěkně ho zmanipulovat, aby hltal každé jejich slovo. To, že mroži odpočívají na skále, není žádná novinka, to že slabší jedinci v přírodě umírají, není žádná novinka, to že druh, který se nepřizpůsobí změnám, které se na této skalnaté kouli dějí ať už tu mi dvounozí idioti pobíháme nebo ne, vymře také není žádná novinka.
Ale samozřejmě oduševnělá moderátorka s falešnými slzičkami se takovými věcmi trápit nebude, tak emotivně vyzvrací slint který nejvíce zaujme a o kus dál už si zmrdi domlouvají, jak zase ovečky krásně změkli, tak si mohou rozdat pár miliard na odměnách v organizacích, které na oko bojují aktuální masovou hysterií, ať už tomu říkají globální oteplování, nebo změna klimatu.
Tak samozřejmě. Lidé přece vůbec za nic nemohou. Až na to, že jsme za posledních 50 let zlikvidovali většinu fauny i flóry na planetě. Ale to by se určitě stalo v tak krátkém horizontu i bez nás, viď 🙂
Niektorí ľudia si myslia, že na prežitie ľudstva stačí dobrá WIFI 😊

Zobrazit celou diskuzi