Petr Čtvrtníček - Cigárko

18. ledna
Reportáž Petra Čtvrtníčka v Novém Městě nad Metují z roku 1988. Šlo o projekt z divadla Vrata, který tehdy 24letý Čtvrtníček dělal se Zdeňkem Suchým a pár dalšíma kámošema. Tento amatérský soubor vznikl na UMPRUM (Vysoká škola uměleckoprůmyslová v Praze) a na 16 mm kameru natáčeli parodie na manýry některých socialistických moderátorů (hlavně na Jana Stuchlíka).
8.3 /10

košík

Zhlédnuto: 29 853x Hodnocení: 8.3/10 Komentářů: 43 Kategorie: video

Značky: historie , sranda , parodie , scénka , herec , cigareta , komik , služba , československo , 80.léta , bavič , reportáž , petr čtvrtníček

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
To je balzám. Ještě bych doporučil film UŽ (1995, CSFD 37%). Kdysi jsem ho měl na videu, teď to nemůžu nikde sehnat. Kdyby někdo věděl, tak dejte tip.
Ciwe... Nováč znám docela dobře ale vůbec netuším kde je tohle točený... 😮
  • Aim9
  • 20.01.2017 18:10
Dokonale, Ctvrtnicek je a bol borec 🙂
😃
To je dost špatný...
just do it napsal... Pan Filipovský a jeho čeština! Nemá obdoby ve světě ____ Ještě na jednoho si určitě vzpomeneš! Šup!
Topor napsal... čtyřprdelní opice napsal... co je to za trapný hovno? To i děti z MŠ natočí vtipnější .................................................................... Tak tohle může napsat buďto jen debil, a nebo nějakej mladej fogl co nemá šajnu o té době kdy to bylo natočeno ----------- Sice má na profilu 36 let, ale soudím, že B je správně.
Asi bych tu dobu musel zažít, abych to pochopil. Nechápu co je na tom vtipného
čtyřprdelní opice napsal... co je to za trapný hovno? To i děti z MŠ natočí vtipnější .................................................................... Tak tohle může napsat buďto jen debil, a nebo nějakej mladej fogl co nemá šajnu o té době kdy to bylo natočeno.
co je to za trapný hovno? To i děti z MŠ natočí vtipnější