Plast v oceánu

07. března

INDONÉSIE: Potápěč natočil znečištěný oceán u indonéského ostrova Nusa Penida (kousek od Bali).

3.8 /10

košík

Zhlédnuto: 17 415x Hodnocení: 3.8/10 Komentářů: 93 Kategorie: příroda

Značky: hnus , indonésie , moře , oceán , bali , potápění , ostrov , lidé , odpadky , potápěč , bordel , ekologie , znečištění , plast

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Osho404, lidstvo na je na Zemi cca 200 000 a další tíce a statisíce let let tu bude. Jestli ale budeš pálit plasty a vylívat vyjetý motorový olej do řeky s odůvodněním, že lidstvo stejně vyhyne, nebude to pro další generace spokojený život, protože je budou sužovat nemoci a především budou mít zničené přirozené životní prostředí.
kecáš z hladu 😄 Lidstvo může skončit klidně příští rok... a navíc jsi fakt pomalej, protože nechápeš co tady píšu. Nastuduj si něco o ekologii, ne kraviny o plastovejch kelímkách na kafe, ale něco seriozního. Například že naše planeta uživí ekologickým způsobem maximálně 2 miliardy lidí (výpočet OSN)! A trvale udržitelný život je stejná píčovina, jako třeba komunizmus. Prostě to nefunguje. PS: nastuduj si, jak vznikla Saharská poušť, budeš překvapenej.
Jenže my teď řešíme plasty. Ne ekologii jako celek. Plasty by se měly alespoň shromažďovat na jednom místě, nespalovat a nerecyklovat. Čekat na technologie. Území u pyramid v Egyptě, bylo zatravněné a poblíž bylo mělké moře. Dnes je tam poušť. Tos měl na mysli s tou Saharou?
no vidíš, nejsi tak beznadějnej případ 🙂 Lidi nežijou v přirozeným prostředí od tý doby, co přestali v malých skupinkách kočovat přírodou. Jakmile postavili domy a pustili se do zemědělství, začali otravovat svý okolí i sebe. Plasty si řeš, klidně je shromažďuj, ale dosáhneš velký hovno. Lidi jsou prostě čuňata a bordel dělali, dělají a dělat budou. To je prostě fakt.
Většina lidí jsou neurvalí bezohlední sobci a ignoranti. Jsem však přesvědčen, že alespoň něco by se dělat mohlo a mělo.Intenzívní zemědělství s umělými hnojivy a geneticky upravenými potravinami zrušit nepůjde, pokud by tu neměli být miliardy hladovějících, ale je prostor jinde. Plasty jsou veliký průšvih u nich by zrovna šlo udělat dost.
Energetický využití je jediný rozumný využití odpadu.
A čo toxické látky, ktoré sa spaľovaním plastov dostanú do ovzdušia ???
Ťažko tomu dnes veriť, ale svet existoval aj bez plastov a fungoval viac než dobre.
Z toho mi je zle. Ani se na to nemůžu podívat.
ma to pozbírat a nedělat borce na netu!
Ten kokot osho404 je majitele toho oceana nebo co? Me neni v poradku. To je lidska ostuda😧
jsi jen další blb, který nerozumí psanýmu textu. Nedivím se, když vidím cos napsal... to je co za řeč? Něco od východních hranic, ne?
Stačilo napísať prvé tri slová.
Pravda je, že ta voda je plastama zaprasená snad víc než český servery Čobolákama.
to jo
  • RUL
  • 07.03.2018 18:01
Pokud plánujete jet na Bali, rozhodně jedtě kdekoliv jinde v Indonésii, jen ne na Bali, je to tzv. turistická past a přesně jako v tomto videu, odpadky kam se podíváte... hnus, nikdy víc.
v čase 2:14 šprcka
Až se příroda jednoho dne nasere....
Medůzy se přemnožily...
Je to jako srat si do talire. Bud je to vsem jedno, nebo nam to nedochazi.
Kazdy kdo stravil na Bali, nebo kdekoliv v JV Asii nejakou dobu, nemuze byt prekvapeny. Ti lidi tam na odpadky koukaji trochu jinak, vubec, ale vubec jim neprijde divne na plazi neco odhodit jakoby se nechumelilo, nikdo ani nemrkne. Hrozne me to sralo, jsou to prasata.