Plavání se žralokem bílým

19. ledna

15.ledna 2019, Oahu, HAVAJ: 32letá havajská modelka, instruktorka potápění, surfařka a milovnice žraloků Ocean Ramsey zveřejnila na svém Instagramu videa z nedávného setkání se samicí velkého bílého žraloka. Ta dostala jméno Haole Girl.

8.3 /10

košík

Zhlédnuto: 19 152x Hodnocení: 8.3/10 Komentářů: 56 Kategorie: příroda

Značky: moře , oceán , nebezpečí , žralok , predátor , potápění , samice , obr , velikost , velký bílý žralok , havaj

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Hezká buchta, už se těším na video " Žralok překousne vejpůl 32letou havajskou modelku, instruktorku potápění, surfařku a milovnici žraloků Ocean Ramsey" 🙂
https://pics.me.me/please-show-youre-not-a-robot-im-not-a-robot-32072485.png 😞
Za chvili sem daj regulák, že text nesmí obsahovat nic co připomíná url.jakotodle.kua
že poznáte každou děvku v každym pornu - to obdivuju, ale že se tu pohádáte i u žraločí děvky jak se jmenuje - to sem se fakt zasmál
Chceš si na jednu noc najít ženu? Jdi na = = > www.SweetSex.top
Muzou i roboti? Nejsem robot.
Není to robot 😄
žraločice měla spíš vítr stoho delfíního bodyguarda....
Chcel by som na jednu noc českú ženu. Dalo by sa?
Ta de tomu štěstíčku tak nějak vyloženě naproti. Ta modelka, samozřejmě. Nevíte někdo vo nějakym šikovnym ugradu pro robota?
Ocean Ramsey do sekce porna, hlavně ne hnusu. Ten žralok je asi v očekávání ne ? Proto má samice všechno total u ploutví prdele. Jo a jsem robot, teda vlastně cyborg, utíkám před piráty a musím sehnat nějakýho bijce, který by mě odvezl zpátky do atlanty, mám ve své darabázi lék na mor.
Deep blue se jmenoval ten software, co kdysi přehrál Kasparova. Tedy myslím. Neuvěřitelný, kolik dat dokáže můj mozek ukládat a nikdy neztratit.