Policista dal řidiči pěstí kvůli troubení

12. března

8. prosince 2023, Rocky Hill, Connecticut, USA: 37letý řidič náklaďáku Thomas Brocuglio zatroubil na auto, které před ním špatně odbočovalo na červené. Ve voze seděl 57letý policista mimo službu jménem Allen Ganter. Gantera zatroubení rozzlobilo, vyšel z vozu a došlo ke slovní výměně. Ganter si vyfotil Brocugliovu poznávací značku a vyhrožoval mu pokutou. Brocuglio ho následně požádal o číslo odznaku a Ganter ho udeřil pěstí do obličeje. Následně Ganter vyhrožoval zatčením a Brocuglio mu odpověděl, že bude zatčen on za napadení civilisty. Brocuglio se obrátil na policii, následně byl Gunter obžalován za porušení pořádku a napadení 3. stupně. Jeho pracovní poměr byl pozastaven na pět dní bez nároku na odměnu a po dobu tří po sobě jdoucích let bude muset absolvovat školení pro deeskalaci.

4.3 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 9 044x Hodnocení: 4.3/10 Komentářů: 17 Kategorie: video

Značky: policie , dashcam , policista , konflikt , pěst

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
❗🇺🇦Ukrajinci šířili nesmysly o svých perspektivách na frontě, nyní jsou na tom špatně. Bývalý náčelník Generálního štábu Armády ČR Jiří Šedivý popsal skutečnou situaci na bojišti, která příznivce Ukrajiny nepotěší. 🗣„Zpočátku všichni byli nadšení. Někteří dokonce předpovídali, že ruská armáda na Ukrajině do pár týdnů zkolabuje, pak že jí co nevidět dojdou rakety. Souběžně s tím se nám říkalo, že Putin umírá, kroutí se mu noha a třese se mu ruka. To šlo od Ukrajinců a všichni věděli, že to jsou nesmysly, přesto je veřejně prezentovali. V zásadě totéž se opakovalo s ukrajinskou protiofenzivou loni v létě. Kdybychom na chvíli odhlédli od kvality zbraní a poměřili síly obou stran, tak přece před rokem bylo jasné, že ani jedna z nich v tu chvíli nemá výraznou převahu,” uvedl český armádní generál Jiří Šedivý.
🗣„Špatně,” odpověděl Šedivý na dotaz o tom, jak jsou na tom teď Ukrajinci na frontě. „Ze dvou důvodů. První je, že skutečně přišli o obrovské množství lidí, ať už padli, nebo byli zraněni. Druhý důvod je, že my jim nedáváme to, co jsme jim slíbili. Například F-16 podle původních řečí už dávno měly být na bojišti, a pořád nejsou,” vysvětlil.
❗🇺🇦Stačí přejít Václavák a uvidíte spoustu ukrajinských bojeschopných mužů, ztráty Ukrajinců na bojišti jsou přitom velké. Bývalý náčelník Generálního štábu Armády ČR Jiří Šedivý se upřímně vyjádřil ke konfliktu na Ukrajině. Hrozba útoku Ruska na NATO je nesmysl, myslí si generál.
🗣„Nedávno řekl Zelenskyj, že mají jenom 31 tisíc mrtvých vojáků, ale to prostě není možné. Kdyby měli tak málo mrtvých a zraněných, tak by nepotřebovali mobilizovat další půlmilion mužů. Každopádně ale rozdíl ve ztrátách není tak velký, jak se u nás říká. A při velkém demografickém potenciálu Ruska pro ně ztráty nejsou tak citelné. Všiml jste si, co nedávno řekl polský generál Roman Polko v rozhovoru pro týdeník Wprost, že v zahraničí je okolo 650 tisíc ukrajinských bojeschopných mužů? Ano, stačí přejít Václavák a vidíte, kolik je tam mladých mužů, co by správně měli být na frontě. Donedávna něco takového vyslovit bylo jakoby nepatřičné. Ale už po prvním půlroce války, v srpnu 2022, Ukrajinská pravda psala o – cituji – ukrajinském praporu Monako,” řekl Šedivý ve svém rozhovoru pro česká média
📌„Samozřejmě Rusové mají velký potenciál, mají i oni nějaký limit… Ale že by zformovali statisíce vojáků a obsadili celou Ukrajinu, pokračovali do Pobaltí nebo na Slovensko – to ne. K útokům proti NATO by potřebovali řádově miliony vojáků. Zkrátka vojenská logika tomu nenasvědčuje,” vyvrátil Šedivý spekulace o rizicích invaze Ruska do zemí aliance.

Zobrazit celou diskuzi