Poslouchat rádio nebo stanice

17. září

Nervy s hlasovým asistentem. 

8.9 /10

košík

Zhlédnuto: 33 268x Hodnocení: 8.9/10 Komentářů: 104 Kategorie: technika

Značky: auto , sranda , česká republika , nadávky , technologie , vulgarismy , asistent , rádio

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Krásná ukázka jak ze sebe udělat krypla. Ten pičus neví že musí dát příkaz ve chvíli kdy tam skočí ta ikona odposlechu? Takhle začal mluvit hned po tom automatu a system zaznamenal příkaz místo "čas rock" nejspíše jenom "...ock" Pičus, když to neumí s technikou at si sežene důlek a hraje kuličky.
Zkus to omrknout ještě aspoň 3x a zjistíš, že ne vždy tomu tak je. Ani tu frekvenci to nebralo a zkoušel to x krát a nakonec to naladí úplně jinou ? Jakou tam chceš prodlevu 10s ?
Úplně se vidím jak valím v noci s rodinkou na dovolenou a budu tam debatovat s kokotským programem... Média- Morčata na útěku- Karel sral 😃
Potom sa čudujete že horská služba príde neskoro keď neviete normálne rozprávať. Jasné že to tam potom u nás kape ako na Lososovej plantáži jáj do Boha..
nemá ruce? další línej čurák
To sedí v Tesle?
😆
  • MDC
  • 17.09.2020 20:21
Koncern🤣 Takže škodovka vlastně🤣 Proč se nedivím, že to nefunguje?🤣
Mám 3 měsíce novou Octavii skoro v plný palbě a musím říct, že je to zatím nejdebilnější mrdka auto, který jsem jezdil a to hlavně díky všem asistentům. Nenarvat do něj firma 700klacků, tak ho poleju benzínem a zapálím.
Na druhou stranu Ostravštině nerozumí 85% národa, tak co bysme chtěli od koncernový plechovky. 😃
To že preparkuješ raz za mesiac novú škodu vedúcemu čo ti trtká ženu auto ešte neznamená že je to je. Pecae ✌
drž rypák ty teploušu a přestaň otravovat sračkama !
už jsi tu octáviu aspoň vymrdal do výfuku ty sráči ?!!!
To že jezdíš 20 let starou prorezlou felinou, která ti za vlhka nestartuje, ještě neznamená, že je všechno od koncernu špatně. Až jednou budeš mít prachy na normální auto a něco projezdíš, tak si třeba tyhlě detský řeči odpustíš 🙂
Felicii rozhodně nemám. Na firmě máme (bohužel) pouze škodovky. Od Fábií, přes Karoqa až po Superby. Vše max čtyři roky a i tak je to všechno jedna velká tragédie..... darovanému koni na zuby nehleď, ale domů ani náhodou
Já fasuju fungl nový auto vždy na necelý 2 roky. Teď už 4. Octavie, vždy v lepší výbavě, ale pokaždé větší sračka. Jako osobní auto za svý prachy bych škodovku nekousl. Můžu s tím jezdit i soukromě zadarmo, ale raději jezdím svým 10ti letým, ale pořádným fárem, kterým se svezu.
Nasaď roušku a jdi na bus ty teploušku. 😉
Ses do té severomaďarštiny samou závistí nějak zamotal.
A přitom tak pěkná cesta po hrázi z Jistebníku do Košatky 😀
Tohle by se mi v Dacii nestalo.
Po minúte by som zastavil na krajnici a podpálil to.
XDDDDDD mluvte tišeji 😃 😃 😃
By čuměl, kdyby to řeklo "pane, nebuďte sprostý"