Post-apocalyptic fighters by Viktor Póda

02. listopadu

Post-apokalyptičtí válečníci a další sci-fi postavy od 37letého slovenského digitálního umělce (a našeho fanouška) Viktora Pódy (alias victoriouse) z Trenčína. 

Použité nástroje: Photoshop (80 %), grafický editor pro 3D modelování ZBrush (20 %), 3D-Coat a Blender a Substance Painter-novice.

Odkazy:

https://www.artstation.com/viktorpoda

https://www.facebook.com/podaviktor

https://www.deviantart.com/podaviktor-sk

9.4 /10

košík

Zhlédnuto: 29 511x Hodnocení: 9.4/10 Komentářů: 107 Kategorie: galerie

Značky: talent , umění , voják , slovensko , sci-fi , photoshop , apokalypsa , trenčín , 3-d , design , wallpaper , válečník

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
já nevim… mě se to prostě nelíbí... čmáranice nic víc... Asi to dalo hodně práce, ale nevidim v tom nic, co by mě nějak chytlo... Vnímám to stejně, jako zbytek "moderního umění" …
Jakto že ho ještě neoslovila nějaká fimlová/herní společnost ?😯
Parádní práce chlape.. Jen tak dál.. Doufám že budeme mít možnost si tu prohlídnout další tvojí tvorbu..
Takový práce to muselo dát a já to proklikal za 10 vteřin
Mi to pripomína Iron Maiden 👽
Paráda. Ta 15. toho méďu v báglu... hehe 10/10
  • Aim9
  • 04.11.2018 18:20
Dobre to mas Victorious, paci sa mi to spojenie stredoveku s modernou. Stity, zelezne prilby a futuristicke zbrane. Proste apokalypsa. Hodne z toho by sa dalo pouzit do FPS hier.
Nechcem aby to pôsobilo tak, že sa tu niečim chválim, ale veľa toho čo si v hrách videl, má základ v mojej práci a umelcov ktorí pracujú na character concept designe. Každý 3D model má základ v týchto konceptoch. Preto v týchto prácach netreba hľadať zvláštne posolstvo. Ide čisto len o ideu a dizajn.
Toto jsem vždycky obdivoval. Já nenakreslím ani jabko, který přede mě položíš. Podle mě se to snad ani nedá naučit, to je prostě dar od boha...
Nesmíš to jablko hned sežrat, ty tlustoprde.
Jediný dar od Boha je chuť učiť sa. Nič viac nepotrebuješ.
GJ tipnul bych že pan s minou, resp ve tvaru miny jsi ty a zbytek jsi dodělal, taky je možný že jsi na mnohem více obrazech, ale taky možná ne. Parádní práce.
Číslo 16
Používam techniku photobash, najpoužívanejšiu techniku concept artistov. Ide hlavne o prezentovanie myšlienky a vyhotovenie práce v krátkom čase. Vďaka. Tá postava nie je moja, mám tisíce fotiek kabátov rukavíc, heliem, súčiastok.... ktoré skladám ako anatomický základ do ktorého ďalej maľujem, po rípade dotváram komponenty v 3d SW.
Díky za odpověď, netušil jsem, že je to až takhle poskládané, myslel jsem, že je nějaký základ na který to pak dotvaris. Zajímavá informace.
  • Kim
  • 03.11.2018 16:09
krásný