Povedený gól #4

03. března

USA: 32letý kanadský útočník Ryan Getzlaf (Anaheim Ducks) v oslabení obloučkem přehodil obranu Dallasu Stars a nahodil si puk do útočného pásma. V něm přehodil i pozdě vyjetého brankáře Bena Bishopa a zvýšil na konečných 2:0.

9.8 /10

košík

Zhlédnuto: 22 786x Hodnocení: 9.8/10 Komentářů: 24 Kategorie: sport

Značky: usa , hokej , hokejista , nhl , anaheim , parádička , gól , ryan getzlaf

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Mrsknul to tam na takovou dálku a ještě se mu ten puk zbrzdil při dopadu. Good Work.
Ryan je borec, jeden z hrstky posledních co nenosí ten buzerantský štítek.
Sport pro buzny
radši krasobruslení?
takže se ti líbí?
připsal si gól i asistenci.
Tak to Getzlav hodne dobre 🙂)
  • Zeck
  • 03.03.2018 16:56
Ten led je nějaký bílý, to je někde na rybníku? Led má být barevný, pestrý od různorodých log firem zabírající celou plochu. Proč nemají diváci v první řadě před ksichtem dřevěné cedule se sponzory? A ty dresy jsou taky tak nezáživně prázdné, dokonce vidím loga týmů. Proč si místo D nedají logo výrobce toaleťáků nebo prodejny potravin? Je vidět, že ta NHL je pořád taková poloamatérská soutěž bez ambicí vydělat.. Mají se od nás ještě hodně co učit.
Oba ti obránci si říkali to je puk pro golmana a ten si říkal seru na vás jen si pro to dojedete a ono takhle. Jak zrychlil když viděl že je golman v prdeli . Kůže líný každej puk se dohrává už v žácích
Házenkář! 😄
Anaheim vyhrava iba ked proti nim nalozim. Inak su to vyjebanci.
to znám 😄
I já se přidávám. 👍
Přesně vole 🙂
Až se nejúspěšnější kulturista, nejsilnější dřepař, podnikatel, milionář a fighter Peptid Grznár rozhodně hrát hokej, tak se bude nějakej Getzlaf jen koukat ze střídačky!!