Povedený interiér

06. července

RUSKO: Zajímavě řešený podkrovní byt o velikosti 40 metrů čtverečních na východě Moskvy, který letos navrhli architekti Anastasia Sheveleva a Alexander Malinin z firmy NT2architecture. Byt je navržen speciálně k pronájmu.

7.3 /10

košík

Zhlédnuto: 27 778x Hodnocení: 7.3/10 Komentářů: 48 Kategorie: galerie

Značky: rusko , moskva , rekonstrukce , architekt , bydlení , byt , interiér

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
1) ten šlapací šicí stroj značky Singer ještě někde máme. 2) 40m2 a lidé jsou v tom spokojený? No to je sen Pražských devenloperů. Kdesi jsem četl že se nějaký mladý pár rozčiloval že si koupil 60m2 v Praze za 8.000.000Kč a poté se hrozně divili, že v koupelně nebyla sušička, být neměl dvě koupelny ani dvě kuchyně a vůbec že podlahová plocha nebyla 300m2, v garážích nebyla myčka kol a bylo tam místo jen pro jedno vozidlo. No co by ještě za 8 míčů ty kurvy nechtěli?
  • Joan
  • 07.07.2018 02:57
co je devenloper ?:-)
Developer je investor (fyzická nebo právnická osoba), která investuje do výstavby nemovitostí (obytné domy, kancelářské či průmyslové budovy) určených k jejich dalšímu prodeji nebo pronájmu. Developer obvykle koupí nemovitost, dohlíží na celý investiční proces od fáze projektování do ukončení výstavby (resp. renovace) až po její prodej nebo pronájem.
já se ale ptal, co je devenloper ?:-)

Zobrazit celou diskuzi