Povedený závěr basketbalového zápasu

14. dubna

Brazílie: Basketbalista Duda Machado předvede v zápase mezi Vasco a Bauru parádičku v podobě 3 bodového koše, když 6 sekund před koncem prohrávají o tři body a on může dát jen dva trestné. Vyřešil to po svém a jeho tým Bauru mohl díky němu slavit výhru 103:104.

9.8 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 19 118x Hodnocení: 9.8/10 Komentářů: 30 Kategorie: sport

Značky: hala , výhra , oslava , překvapení , brazílie , štěstí , nápad , parádička , diváci , koš , basketbal

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Jednou pro vždy bych udělal anketu o tom jestli slováci jsou neandrtálci nebo ne... Slováků je cca 5,4mil, takždej slovák, který si myslí, že slováci nejsou pičusi at sem napise.. kdo nenapise nic tak s tim logicky souhlasi... a uvidime
co to je za trola?
Někdo, kdo si myslí, že je chytrej a vtipnej... přitom je blbej a trapnej...
Slováci jsou naši bratři a tady ta guma s tím nic nenadělá.
že se lesní včely rojí?
Slováci jsou naši hloupější bratři z venkova.
Koukam, ze ty fakt neumis nic jen napsat vsude neco na Slovaky, nejhezci na tom vsem je, ze vas Slovaci maji v drtive vetsine totalne v pici, jak koukam reaguji na vas jen normalni Cesi. Jste akorat ostudou, vlastni mindraky si muzes vylejvat nekde jinde. Evidentne mas hosanku nejakej problem a timhle to lepsi nebude.
Slováci nereagují, protože vědí, že proti blbosti místních hovad nic nenadělají. Jen je nech ať se hošánci vyřádí, stejně je všem jasné, že to jsou jen vzteklé výkřiky zoufalství z vlatního nešťastného života.
Slováci jsou úplně stejní neandrtálci jako ty. A přeber si to sám....
volal Nás niekto ? 😱😉
Aby tě stádo baranů zadupalo do piči z které si se připlazil ty blbe!
Klid bratře. Nech ho, hňupa, ať si křičí. Slováci ho mají tak hluboko v píči jako prezidentské volby, takže má smůlu. Kája Gustav tadyhle má pravdu, tito kokokoti si jen léčí mindráky.

Zobrazit celou diskuzi