Pozor dveře! #2

18. března

10. březen 2024, Petrohrad, Rusko: Cyklista objížděl zaparkovaná auta, když 38letý řidič mercedesu otevřel dveře svého vozu. Otevření dveří odhodilo cyklistu do vozovky, což způsobilo pád přímo pod kola projíždějícího Volva. Cyklista na následky zranění v nemocnici zemřel.

7.6 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 5 948x Hodnocení: 7.6/10 Komentářů: 27 Kategorie: nehody

Značky: nehoda , smrt , cyklista , smrtelná nehoda

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Tak sanitka tam. iroine
Kdyby se černý auto pokusilo objet cyklistu s boční vzdáleností metr a půl (což je pravidlo, který se do Ruska dostane tipuju tak za pět set let), možná by všechno dopadlo úplně jinak.
Kdyby metr a půl dodržovali i cyklisti, aby to bylo spravedlivý, a bezpečný pro obě strany, nemusel dostat dveřmi. Tenhle si to ještě suveréně nacpal před Volvo, které viděl a omezil ho. Navíc mu jistě poškrábal lak. Doufám, že rodina zesnulého zaplatí škodu.
500 let je Rusa dlouhá doba to už se v evropě bude létat antigRavitační technologií.
No bodéjď!!!!!!!!
Je neuvěřitelný, co jste to tu za hovada. Jak jste do háje přišli na to, že silnice se postavily jen pro auta? Cyklista debil, chodec debil, můj ty bože. Moje noční můra je, že mi otevře dveře, až pojedu autem, a o hranu těch dveří mu rozjebu ruku na kaši (a než mi odpovíte, že když se nepodíval dozadu tak si to zasloužil, představte si, že je to třeba pětiletý dítě. Nebo vaše pětiletý dítě. Furt je to zmrd, kterej si to zasloužil?).
Vidí, že mu tam jede Volvo, ale pošle to tam. Já jsem cyklista, tak ty mě pusť a zpomal a čekej, až mě budeš moct předjet. Typický arogantní cyklista. Zakažte je jednou pro vždy na silnice a bude klid.
Takže podle tebe pičo bude lepší když ten kokot prodá kolo a sedne do auta. To jsi chtěl říct jo?
Ten už kolo neprodá a do auta nesedne... Chtěl jsem říct, že se mi nelíbí arogantní postoj cyklistů. Jsou mezi nima samozřejmě i slušní lidé, nicméně potkat je na silnici nechceš. Pokud není zrovna rovinka a široká cesta...
zemřel na následky toho že je cyklozmrd
Kuwa, jak Mercedes a Volvo v russsku? , Ti zasraní mongoloidi si západní auta nezaslouží, zákaz dovozu veškerých náhradních dílů a do pár let tam bude v havárii figurovat záporožec a moskvič, to jsou ta pravá auta pro ty russské mongolosrance. 🙂 😎
pěkně se denacifikoval 🙂
To se mi včera stalo, ale s policajtama. Zastavili u okraje nějakého hříšnika a jak jsem jel (autem) podél nich, tak mi v klidu otevřel dveře. No, měl jsem co dělat, abych se jím vyhnul.
  • Okay
  • 18.03.2024 20:50
Proc's uhejbal?
Bo sem měkkej.
Stávaj se i horší věci.
Tak ten se už na frontu nepodívá...
  • Okay
  • 18.03.2024 20:51
Naopak, ted ve fronte stoji.
V Údolí stínu smrti