Prdelky #149

06. února
8.6 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 35 009x Hodnocení: 8.6/10 Komentářů: 19 Kategorie: porno

Značky: anál , softcore , erotika , mix , prdelka , nahota , vagína , plavky

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
  • Kim
  • 07.02.2019 05:48
52
Kde je vyšpuleno, tam je dovoleno.
U poloviny fotek na tom piču vidím. 😄
ja by som sa chcel opýtať že na kerú riť sem dáva obrázky tých osratých dier ktoré su vyumelkované a vysaturované a neviem čo všetko. Proste je to riť ktorá je profesionalne odfotená upravovaná atd. Najlepšie ked tak sú amatérske lebo tam je vidieť že to neni nijak upravované. Inak prečo sa mi načítava stránka tak dlho ??
Lebo si kokot Blavacky,,,
tebe dobre jebe, ty si určite další píčus s jebnutým prízvukom. zavri papulu a choď pičovať inde
nech ho, něčím si ty barany musí připomenout 🙂
Tak ale co to je? Proč jsem se nenarodil jako syn nějákého zasraného šejka nebo jako krasavec a deflorátor panenských blan Bred Pyt? Já si tu musím honit a kurva je to náročný, člověka bolí ruka.
Zkus týden oddychu, pinďour a ruka si musí občas odpočinout. I pro pravého a vytrvalého honimíra jako jsi ty je dobré s masturbací občas na pár dní přestat. Alespoň jsem to tedy četl, já samozřejmě nikdy nehonim. To je jen pro zoufalce a lidi který mají potřebu vytvořit si někde nějaký anonymní internetový profil a koukají na tohle. Ikdyž kozy mám asi raději... eh teda co to plácám...
Slečna č. 36 je pro velký úspěch ještě na 82. A č. 61 je pro změnu snad v každé galerii (a to nejen prdelek). Jinak ale pochvala za galerii, jako vždy luxus.
A ta #73 taky ....
Ty vole ta #39 je ohebná ....
to je zase ráj... : )
krásná galerka, akorát ty kundy obalený od písku - to mě škrabe i z monitoru