Prdelky #161

01. prosince
8.9 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 29 979x Hodnocení: 8.9/10 Komentářů: 24 Kategorie: porno

Značky: anál , softcore , erotika , mix , tělo , prdelka , nahota , vagína

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
hned ta prvni
... si spletla prdelku s řitním otvorem.
Jediná věc, co mě první zajímá, je jestli nemá holka černý kaďák. To úplně nesnáším, když na me vystrčí prdel a ma kolem diry na srani flek. To pak je po šukacce.
tohle je pohled, který vidět naživo je mi zapovězen. moje holka je Romka a oni to tak mají že sex musí být potmě a oblečená. říkala že i její expartneři ji nikdy neviděli nahou. je to součást jejich kultury. je to asi blbý že to tak řeknu ale jestli bude příležitost tak asi neodolám a zkusím to i s nějakou jinou. kdyby některá z místních dam měla zájem tak pište SZ.
  • Otak
  • 01.12.2019 19:04
Fešák ti určitě napíše.
Klidně ti vymrdám díru, Crho.
tak si porid nocni videni
omlouvám se ale já nejsem homosexuál. Nevim jak ste na to přišli. mám rád holky. navíc patřím k těm kteří byli v dětství zneužiti. v mém případě to byl učitel na základní škole. náš matrikář a tělocvikář. bylo v tom několik mých spolužáků. někteří to s ním dělali dobrovolně, dával jim peníze, natáčel si to na video. jak se to profláklo tak byl v pěkným průseru. byl soud, dostal 8 let.
ten matrikář mě mrzí. Ovšem některý holky ze Slovenska je lepší nahý nevidět, ne nedarmo dávají Slováci přednost baranům.
koukam ze se pujdu ucit s nevlastni dcerou biologii. rikala ze probiraji pohlavni organy
Špatně jsi ji pochopil. Ony si je probírají navzájem. 😉
uz jsem zpet. prekvapilo mne ze nevedela jak chutna ejakulat.