Předčasná radost #2

10. června

Španělská atletka Laura Garcia-Caro zažila na mistrovství Evropy v atletice v Římě hořkou zkušenost, když kvůli předčasným oslavám přišla o bronzovou medaili v závodě na 20km chůze. Garcia-Caro, která byla v posledních metrech na třetím místě, začala slavit svůj úspěch a těsně před cílem "dovolila" Ukrajince Ljudmile Oljanovové, aby ji předběhla...

8.7 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 8 002x Hodnocení: 8.7/10 Komentářů: 30 Kategorie: sport

Značky: radost , fail , prohra , závodník , běh

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
To je tak neskutečně debilní "sport" tako rychlochůze s kroutící prdelí. Který kkt mohl něco takovéhoto vymyslet? Pokud člověk spěchá, tak začne běžet, takže závody v běhu jsou naprosto OK.ale ne tato debilita. Stejně debilní je i trojskok, ať si trojskokem zkusí přeskočit velkou jámu... Zavedl bych jako nový "cool" sport i skok do hloubky, dole pěkně beton a když se po doskoku skokan zvedne a odejde po svých, počítá se jako platný pokus. 🙂 😎
asi bych byl krapet nasraný
Jo jo, předběhla. V závodech v chůzi 😃
Ta španělská čubka je hnusná a navíc ještě blbá 🙂
Až po 3 napomenutích od rozhodčích se závodník v chůzi diskvalifikuje za to že běžel.A ty pravidla jsou ještě složitější.Musí to být viditelny pouhým okem a nesmí to být od stejného rozhodčího.Jen tak pro chytráky co tu melou že ukrajinka měla být vyloučena.
smutné, když obechcávky jsou součástí pravidel
je to nepřirozený pohyb, no, to je jako závody v kraulu jednou rukou
nebo závody v kraulu. už jsi viděl kraulovat čubičku ?
20km se pohybuje jak mrzák a pak pustí bronz. Měla by si dát facku.
Vykloubena prdel
Me to teda prijde, ze misto chuze utikali, na tom zpomalenym zaberu je videt obe nohy v lufte. Ale nejsem odbornik na rychlochuzi, co je dovoleny a co ne.
ta ukrajinka jednoducho musela vyhrat....ze su rozhodcovia kokoti je druha vec,aj slepy vidi,ze bezala. Dobre pises vosicka ....: a těsně před cílem "dovolila" Ukrajince Ljudmile Oljanovové, aby ji předběhla.! PREDBEHLA !
Zejo, taky mi na tom zpomalenym prijde, ze mela obe nohy ve vzduchu.
aspoň se jim tam nepletou na antuce, jako v hokeji
i kdyby měly v podrážkách nějaké senzory, tak nevím, IIHF šampionáti taky měli strašně čip v puku, ale pak zjištovali jestli gólman zalehnul puk kde přesně, v telce
pěkná, stačila by
. . . nemá kozy 😞
k chodzi kozy nepotrebuje
Jak nam vtloukal na zakladce do palic telocvikar,kazdy zapas konci az posledni vterinou a kazdy zavod az na cilove care.Do techto okamziku se jede stale naplno,natoz cokoliv slavit.
A kdo se tim nebude dusledne ridit,jednou ci vickrat bude za blbecka,kdyz to projede na poslednim metru nebo v poslednich vterinach.