Představení hry Pong

07. října

Ralph Baer a Bill Harrison představují na videu v roce 1969 slavnou hru Pong. O dva roky později vypustí do světa slavnou Ping-Pong herní konzoli “Brown Box”. 

9.6 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 15 872x Hodnocení: 9.6/10 Komentářů: 30 Kategorie: historie

Značky: zajímavost , hra , konzole , atari , televize , pong

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Hnus. Ještě že jsem se narodil později v době, kdy už se daj hrát bezva nové a moderní gamesy.
  • 1111
  • 07.10.2019 16:13
za 50 let budou rikat to same
Jen uhel pohledu! Za padesat let se budou nase deti smat, co jsme to v roce 2019 hrali za jednoduche blbosti 😉 Tenkrat to co hrali byly moderni gamesy 🙂
a za sebe rikam ze hry pred 15-20 lety byly casto mnohem kvalitnejsi a zajimavejsi nez ty dnesni
Smát se nikdo nebude. Co jako myslíte, že přijde?! Žánry a subžánry se už dlouho příliš nemění. Jediné co se bude razantněji měnit je grafika a ovládání (VR). A hlavně grafika je už teď v některých benchmarcích solidně blízko realitě. Takový propastný rozdíl jako pingpong z roku 1969 a současná AAA produkce už to určitě nebude.
nee vubec nee, on se ten vyvoj zastavi. Rika ti neco AI ? Ty jsi hloupej a naivni az me to boli.
jj, rád si zapařím něco proti Skynetu...🙂
Moje řeč 😉
A k čemu je ti ty prudce chytrý osle AI, když hraní dominuje a dominovat bude hlavně multiplayer?! K tomu abys ji v singlu osekal, protože jinak by tě frustrovaní hráči poslali do piče?! V podstatě i ten pong mohl být 1v1 zábavný, jen jsem napsal, že je to hnus a že jsem rád, že žiju v době kdy jsou modernější hry. Teď je ten rozdíl propastný, za dalších 50 let už to tak směšně určitě působit nebude.
Právě, tvoje slepota a omezenost mě uchvacujou. Vývoj se znásobuje geometrickou řadou - neni plynulej. Industriální revoluce - výpočetní technika - AI - ??? . To, že argumentuješ popularitou multiplayeru je absurdní. Soutěživost tu byla a bude vždy. Náše vstupní zařízení jako myš, klávesnice a gamepad bude pro lidi za 50 let vypadat úplně stejně komicky. Asi jako kdyby si hrál na psacím stroji. Zřejmě netušíš , nedokážeš předvídat ani si představit co bude.
Stačí 🙄Vedeš tu diskusi někam do sraček ve svojí zabedněné palici. O tom mé komentáře nebyly. Takže ti na to už seru. A asi ani neumíš číst, když po tom, co jsem sám napsal, že se bude měnit ovládání, to použiješ jako argument proti mé představivosti.
Hele, dneska je vše "user friendly" a hry se dají dohrát buď: normálně, v klidu a i hard obtížnost je v podstatě procházka růžovým sadem nebo když jsi idiot, tak si to prostě zaplatíš......tenkrát to bylo jinak .... člověk se prostě musel snažit.

Zobrazit celou diskuzi