Přejetá noha diváka na Dakaru 2019

12. ledna

Tovární jezdec Kamazu Andrej Karginov přejel v dunách nohu diváka, který se pohyboval mimo vyznačená divácká místa. Vedení soutěže ho za tento incident na 279.kilometru vyloučilo, protože nezastavil a neposkytl zraněnému první pomoc. Ruský jezdec může proti verdiktu pořadatelů protestovat, ale až po skončení soutěže.

8.9 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 20 998x Hodnocení: 8.9/10 Komentářů: 48 Kategorie: sport

Značky: zranění , debilita , dakar , motosport , závodní speciál , noha , motorismus , písek , 2019

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Jak nezastavil? Tak jednou je to závod tak snad není čas na takové prkotiny jako něčí noha 😄
Kokoti oba.
Idioti. 1. ti lidi tam jsou jak nachystaní pro to nechat se smest a pak se ještě rozeběhnou dolů, jakoby do cesty... 2. Karginov to měl prostě zapichnout i za cenu zahrabání se, kdyby podal po etapě protest, ten čas za zdržení by mu mohli odečíst...
Sebou plácnul na zem jak kamzík.
nezastavujem, máme zpoždění, maximálně přibrzdit...btw taky bych nezastavil, protože by mě nenapadlo, že ještě bylo komu pomáhat. Většina přejetých náklaďákem nekončí přejetou nohou.
Prostě se mohl uhnout o metr, ale je to rusáckej kokot. Senna, Loeb a další by samozřejmě zastavili, když vlítli do lidí. Rusáckej magor ne. To že mu tady buzničky lížou prdel z něj menšího kokota neudělá.
ano doleva 😄
víš o tom úplnou píču, tak si nech komenty na doma
Souhlasim, tenhle narod je plnej dementu. Jak je nekdo schopnej obhajovat ridice, kterej normalne najede, byt do blbe stojicich lidi a ani nezastavi. Stacilo se jen minimalne uhnout nebo zpomalit. Jsme proste stale jeste vychodni svoloc plna neandrtalcu, pro ktery je jedinym znakem muzstvi to, ze chcijou na zachode ve stoje. A vykladni skrini techto dementu je tento server.
až budeš mít za sebou 50 rally živě, tak možná nebudeš psát takový hovna.
amen
no nemusím mít ani 50 rally živě za sebou, aby mi došlo, že za volantem kamazu v písku nákou přejetou nohu asi moc nezavnímáš 😉 a i z videa ty koště je vidět jak zatáčí doprava před těma kokotama, tak si nech svý moudra na koledu;-)
Já bych couvl,hodil tam kvalt a toho zmrda zahrabal metr hluboko do písku.Sice by mě diskvalifikovali,ale stálo by to za to.Ti čuráci tam vědomě stáli,dobrovolně,takže je to jenom jejich chyba.
  • Pice
  • 13.01.2019 20:07
V závodě jde o všechno a stálo to dost milionů. Ale je potřeba zůstat člověkem i když je zavodnik v bublině a jedná se o chudého Indiana.. Chápeš?
kdyby pořadatelé Karginova nevyloučili, mohl by kdokoliv začít otravovat, že lidi na trati jsou pořadatelská chyba
No... kreteni jsou oba.
Hmm, tak rok trénuješ, sháníš sponzory, stojí to balík jak prase, těšíš se a pak kvůli takové pičovině to příjde vniveč. Asi bych ho tím kamionem ubil.
Kamaz jsou profi tým. Je tohle živí, celý rok se připravují, odjedou nějaké menší závody a jako vrchol mají Dakar. Jsou sponzorování jak továrnou Kamaz, Red Bull a další. To není jak zbytek světa. Na druhou stranu jim to trvalo hodně dlouho se dostat na vrchol. Ty souboje Čagin vs Loprais byly legendární.
A nebo bys trosku zpomalil, pripadne bys metr uhnul a mohl jet normalne dal. Ale to bys nesmel bejt totalni kreten.