Přejetá noha diváka na Dakaru 2019

12. ledna

Tovární jezdec Kamazu Andrej Karginov přejel v dunách nohu diváka, který se pohyboval mimo vyznačená divácká místa. Vedení soutěže ho za tento incident na 279.kilometru vyloučilo, protože nezastavil a neposkytl zraněnému první pomoc. Ruský jezdec může proti verdiktu pořadatelů protestovat, ale až po skončení soutěže.

8.9 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 21 055x Hodnocení: 8.9/10 Komentářů: 48 Kategorie: sport

Značky: zranění , debilita , dakar , motosport , závodní speciál , noha , motorismus , písek , 2019

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Protest až po skončení závodu.To mu bude platný až uspěje.
Karginov by mel navstivit toho zraneneho v nemocnici a zlomit mu i tu druhou nohu, kokotovi.
to víš že jo ty čůráčku
Tihle borci mají plné ruce práce udržet ten kamion v dunách a ještě se má starat o nějakého blbečka? Stačí se podívat v čase 0:31 jak to auto co jede za nimi vyjede trochu víc na dunu a hned ho to stáhne dolů a je to prakticky neovladatelné. Stejně jel Karginov na ty osly. Ale protože je to Rus tak dostane okamžitě diskvalifikuje. Navíc to bylo těsně za checkpointem jak jde vidět na začátku videa.
Takže borec vypadl? Dobrý, tak to ho mohl přejet líp než jen přes nohu, zmrda... Motá se kde nemá, dobře mu tak, čurákovi...
tak nějaká chcanka si stoupne kam nemá a popotahovanej za to bude chudák co si plní životní sen, což start na této soutěži je..
Tenhle chudák si plnil nejen sen startovat, ale i vyhrát - byl to jeden z adeptů a odpstoupil kvůli tomu tuším z 3. místa průběžně.
Ten ani nevěděl že tam někdo stál natož že tak někomu přejel nohu
Co tam má co dělat..... šulin
Jestlipak si stihli zapsat SPZ... 😄
Ten přejetý bambulák nezajímal ani kameramana 😄
No, mohol dopadnúť jak Drápalík 😄
Třeba mu na Dakaru udělají taky sochu ze sádry 😄