Prezident Erdoğan plácnul dítě, protože mu nepolíbilo ruku

29. července

V nedávném incidentu, který vyvolal kontroverze na sociálních médiích, turecký prezident Recep Tayyip Erdoğan plácnul dítě během veřejné události, protože mu nepolíbilo ruku. Událost se odehrála v rámci návštěvy jednoho z měst, kde se prezident setkával s místními obyvateli.

 

Na videu, které se rychle rozšířilo na internetu, je vidět, jak prezident Erdoğan mluví s malým chlapcem a následně mu nabízí ruku k polibku. Když dítě odmítne, Erdoğan ho plácne po tváři a znovu mu nabízí ruku. Tento moment vyvolal okamžitou vlnu reakcí na sociálních sítích.

 

Kritici rychle odsoudili Erdoğanovo chování, označujíce ho za nepřijatelné a nevhodné, zvláště pro veřejného činitele jeho postavení. Mnozí uživatelé sociálních médií vyjádřili své pobouření nad tím, jak prezident zachází s dětmi, a vyzvali k většímu respektu a ohleduplnosti.

 

Na druhé straně, někteří Erdoğanovi příznivci incident bagatelizovali, tvrdíce, že jde o kulturní zvyk, kdy se starší osoby snaží děti naučit respektu. Podle nich nebylo Erdoğanovo gesto myšleno agresivně, ale jako způsob výchovy a vštěpování úcty k autoritám.

 

Tento incident přichází v době, kdy je Erdoğanova vláda pod stále větším tlakem kvůli různým politickým a ekonomickým výzvám. Kontroverze kolem jeho chování vůči dítěti může dále zhoršit jeho veřejný obraz a poskytnout jeho odpůrcům další záminku k jeho kritice.

 

Zůstává otázkou, jaký dopad bude mít tento incident na Erdoğanovu popularitu a zda povede k nějakým změnám v jeho veřejném vystupování. V každém případě, tento moment opět ukázal, jak rychle se mohou rozšířit a rezonovat události, které se odehrají na veřejnosti, zvláště když jsou zachyceny na kameru.

3.6 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 8 548x Hodnocení: 3.6/10 Komentářů: 38 Kategorie: video

Značky: politik , politika , dítě , facka

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
To je přesně úkaz tohe, že když je člověk dlouho u moci a všichni mu lezou do prdele, tak si prostě začne myslet, že je asi vážně něco jako bůh a všichni ho musí poslouchat.... (Putin, Si, Orban, Erdogan, Kim, atd....) Né nadarmo, je omezení na některé úřady být zvolen jen 2x.
ano ale u zaostalých národov ako Rusi , Turci , Maďari a bohužiaľ aj Slováci je to bežné lebo tie národy nemajú žiadnu hrdosť , rozum a dobrovolne ohýbajú chrbát pred pánmi a nechajú sa okrádať. Zaostalá banda podľudí ktorý sú hodný len na otrockú prácu...
Asi bych úplně nesouhlasil. Stát se to může v každém státě. Zažili to i Němci. Je pravda, že ve vyspělejších demokraciích je to asi méně pravděpodobné, ale ne nemožné.
si len čurák, ktorý je hodný plávať len medzi rovnakými hovnami, ako je sám!
Neidální. Nechci přibírat jiní témata, ale na druhou stranu, možná je to pro zachování civilizace vhodnější, než třeba když se na zahájení olympiády ukazuje, že láska trojka s transkou.
(opravy: jiná; +je)
(doplním ti opravu: Neideální).
Tak si taky najdi buzeranta.
ještě zauvažuju. jaké to je? a už jsi byl na testech?
Jo byl sem na nich. Testy dobrý, dík za optání.
Už jsi to zvážil, jestli se necháš opíchat ? Kdyby ses chtěl nechat opíchat, tak si řekni někomu odsud, tady bys někoho určitě našel.
lidé se množí líbáním vůdcovy ruky?
Vždyť mu nic neudělal. Tenhle svět upadá do čím dál větší teploušské díry.
až budou všichni homouši, tak bys jim mohl dělat předsedu
To je kokot starý !!!To dieťa mu malo kusnúť do nohavíc a bol by pokoj