Příchod tornáda

10. prosince

23.listopadu 2017, Jížní Karolína, USA: Příchod tornáda k výrobní hale ve městě Spartanburg, zaznamenaný na bezpečnostní kameru. Podle amerického Národního úřadu pro počasí dosáhlo toto tornádo síly minimálně EF2, při které dosahuje vítr rychlosti 178 až 217 kilometrů v hodině (50 - 60 metrů za sekundu). žádný ze zaměstnanců nebyl zraněn.

9.8 /10

košík

Zhlédnuto: 6 954x Hodnocení: 9.8/10 Komentářů: 50 Kategorie: video

Značky: usa , příroda , nebezpečí , destrukce , cctv , hala , zaměstnanec , počasí , vítr , síla , tornádo , továrna , jížní karolína , hurikán

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Marketingový tah, pro prodej kamerových systémů.
tak to vypada u nas ked moja stara dostane kramy 🙂
ty kráso, jsem rád, že tohle není u nás
za tu kameru to rozhodne nebyly vyhozeny penize
Asi vítr, Máchale
hezky jim to tam uklidilo
Skoro jak když báča navštíví salaš..😖
Ty tornáda maj hroznou silu, par sem jich v americe zazil a ani mit neschazi. Jde ale o to, ze to rozebere vsechno, at mas cihlovej barak nebo ty papiraky co tam stavi. Ale ty papirove zdi tam stavi prave proto, ze tornada tam jsou porad a nema cenu stavet z draheho materialu kdyz ti to kazdej rok rozebere tornado. Radsi postavi mrdku kterou to sfoukne, oni jen odvezou odpad a postavi novej papirak.
Tornádo jsem sice nezažil, ale podle mě je pičovina stavět ty papíráky a pořádnej cihlovej barák, to kurva musí vydržet. Max střechu to odfoukne, ale barák musí vzůstat stát.
prave ze nezustane... todle byla "jen" F2 podle popisku. Kdyz ti na barak prilitne F4 nebo F5 tak je jedno co mas za barak a z jakyho materialu. Proste ti to rozfouka jak nic. btw. popisek u stupnic tornád. "F4 – rychlost 92 až 117 m/s (332 až 418 km/h, 207 až 260 mph), zničující škody - srovnává se zemí dobře postavené domy, stavby se slabými základy odnáší, auta jsou odmršťována a z těžkých předmětů se stávají poletující projektily" je to hnus.
To je Cooperfieldova práce....
Síla, co? Ještě že to tu nemáme 🙂