Problémy dnešní doby

14. listopadu

ÁZERBÁJDŽÁN: Satirické ilustrace ázerbájdžánského umělce Gunduze Aghayeva, který poukazuje na dnešní problémy.

7.6 /10

košík

Zhlédnuto: 11 037x Hodnocení: 7.6/10 Komentářů: 21 Kategorie: galerie

Značky: svět , lidé , problém , satira , ilustrace , umělec , kreslení , ázerbájdžán , společnost

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Ať žije SSSR !!!
Stavět zeď proti ilegálním šmejdům z mexika je něco špatnýho? Jsem nějak nepochopil 😄
spíš něco nesmyslnýho...
no nevím, v izraeli stoji ta zed uz par desitek let a vysledek je celkem ok 😉
No právě 😄
Jsem asi natvrdlej, ale v kontrastu jak jsou některé primitivní, jsem zase jiné nepochopil- buď celé nebo detaily. A) 5 - proč má trubku fb a je na ponorce? 😎 6-to nějak celé nechápu, jako dnešní "anti"sexuální revoluce? C) 10-nechápu celé D) 11-narážka na jurisdikcí v Autoritářských režimech? Vězení=už se odsud nedostaneš? E) 12 - nechápu vůbec F) 14- proti vzdělávání muslimek? A proč ty 3D brýle? Kdyby se někdo nudil a chtěl mě poučit, tak díky.
10 v kontextu 4 - když se milujou dva chlapy tak je to špatně, ale když se zavraždí tak je to v pohodě.
chlapi
chlapi sa nemiluju dopiči!!!!!!!!! NIE!!!!!
A) - paralela krysaře (zuckerberg) vede krysy (fb ovce) do hlubin záhuby tím, že jim nabídne alternativní realitu soc. sítí. 😎 Různá vyznání / ideologie, ale nikde nemáš posvěcen nezávazný sex C) Většina lidí má válku pouze zprostředkovanou médii a přitom vidí jen obrázky výbuchů atd. - berou to jako show a ne jako tvrdou realitu války D) Chápu tak, že vězení je dnes někde substituce za smrt E) Chápu tak, že konzervativec, chce sežrat volnomyšlenkáře F) ano, proti
vzdělání a ty 3D brýle narážejí na falešnou realitu, kterou vnímají. G) podobných pisálků (malířů), co upozorňují na různé pseudoproblémy je mnoho, ale už se nezamyslí nad příčinami a už vůbec ne nad řešením (a zda-li je to vůbec (ne)výhodné pro jejich život). Takže dobrej srandokaps, ale mrdat mu na tyto nekonstruktivní a nepromyšlené stížnosti. Až přijde s realným řešením, tak si ho rád vyslechnu.
Chápu, co se snažíš říct, ale říkat, že to co dělá je de facto k ničemu není úplně fér. Uvědomnění si problému a diskutování o něm je první krok k jeho vyřešení. Tobě je to možná všechno jasný, ale spoustě lidem vůbec nedochází, že je někde problém, protože tak, jak je dneska svět nastavenej a jak funguje, tak je to "normální". A když je něco "normální", tak se ani člověk nazamýšlí nad tím, jestli by to třeba jinak nebylo lepší.
super galeria !!!
A Slováky nenačmárá, slabý...
  • Aim9
  • 14.11.2017 21:12
Diera na trhu, zacni, budes slavny.
POVEDENÉ, ale 4 a 10 patří k sobě.
4-10 mrtvý buzny s potlekem
Bomba. ale za ty protimuslimske karikatury mu nekdo v Azerbajdzanu urizne hlavu ...
Jo jo, brzo se dockame. Sebekritika se v islamu nenosi
wall master 😄
sracky
V tvojí hlavě.